Gréczy Zsolt

2011. május 13. 15:27

Gréczy Zsoltot saját jól bejáratott csatornáin cenzúrázták. Szomorú történet, de a civilek legalább kiállnak mellette.

2011. május 13. 15:27

Gréczy Zsolttal jól kiszúrtak a félárboccal hajózó magyar demokraták. Minden magyar demokrata miniszterelnökének főírnokát egyszerűen kicenzúrázták olyan mértékadó médiumokból, mint a stop.hu, vagy a Népszava.

Gréczy Úr - Istennek hála - függetlenként újraindította blogját, illetve egy jogvédő demonstráció is indult az „Arckönyvön”. Itt a magyar újságírás és tumblrezés krémje áll ki mellette. Meg persze Dániel Péter és az egész magyar kékszalagos vitorlás trollverseny. No pasarán!

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MPkm_-
2011. május 21. 20:45
No csak, no csak zsótika! Te kis bugyi buci. Most hogy az mszp,-nél belefingottak a "O",-ás lisztbe, nem lehet tudni kinyeri a a csatát. Addig meg nem engednek pofázni a párt sajtókba.Ez szar ügy neked mi? Kezd el írni az emlék irományod, míly szép vólt az élet, fletó annusából látva.
probajanos
2011. május 14. 19:58
Gréczy letiltása a napnál is világosabbá tette azt, hogy olyan, mint "balliberális média" nincs. Szekértolók, szocialista bértollnokok, propagandisták vannak, akik elősorban az mszp mindenkori vezetéséhez lojálisak, és semmiféle értékrendi, elvi egyetértés, "virágozzék száz virág" nincs. Minden baloldali megszólalónak nyilvánosságot biztosítanak, mindaddig, amíg nem kerül szembe a pártvezetéssel. Gréczy, -mivel azt a Gyurcsányt támogatja, aki már nyiltan a párt átvételére készül- most kiesett a pixisből, neki pillanatnyilag szilencium van a baloldali lapokban, médiafelületeken. Ez a szilencium addig tart, ameddig az mszp vezetése úgy itéli meg, hogy Gyurcsány valós veszélyt jelent rájuk. Ha elbukik, vagy átveszi a pártot, akkor feloldásra kerül a szilencium: az első esetben némi, nevelő célzatu szünet után, a másodikban viszont azonnal.
vikicsunáj
2011. május 14. 16:21
Zsoltika az a Gyurcsánynak, ami Szijjártó az Orbánnak. Buta echo.
smalladam
2011. május 14. 11:35
illetve egy jogvédő demonstráció is indult az „Arckönyvön”. Itt a magyar újságírás és tumblrezés krémje áll ki mellette. - ez most irónia, vagy tényleg nem esett le, hogy az a facebook-csoport valójában gréczy basztatására szerveződött?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!