Romagyilkosságok: Zokogva távozott a koronatanú

2011. április 20. 10:54

A romagyilkosságok perének koronatanúja zavaros, ellentmondásos vallomást tett a szerdai tárgyaláson, majd zokogva hagyta el az üléstermet. Néhány perc múlva visszatért, a per folytatódik.

2011. április 20. 10:54

A romagyilkosságok szerdai tárgyalásán újból tanúként hallgatták ki Fehérné Nyalka Évát. A nő szerdán ellentmondásokba keveredett, zavaros vallomást tett, ezért figyelmeztették a hamis tanúzás jogi következményeire. A tanú végül 10 percet kapott, hogy összeszedhesse magát, ennek elfogadásakor zokogva távozott az ülésteremből. Fehérné néhány perc után tért vissza és folytatta a tárgyalást.

A tanú mind a négy vádlott - Kiss Árpád, Kiss István, Pető Zsolt, Csontos István - munkáltatója volt, illetve az elsőrendű vádlottal szerelmi kapcsolatot is ápolt. Fehérné Nyalka Évát eddig 16-szor hallgatták ki, eddig minden alkalommal részletesen beszélt a tiszalöki gyilkosság idején történtekről. Arról is beszámolt, hogyan és miért segített a Kiss-testvéreknek, amikor autójuk beakadt a sárba.

A vádirat éppen Fehérné vallomása alapján állítja, hogy a vádlottakat saját autóján vitte el Debrecenbe a Perényi 1 nevű szórakozóhelyre, a fegyverek elrejtése és az átöltözés érdekében, ám a szórakozóhelyre nem ment be. Ezzel szemben, szerdán azt állította: a Kiss-testvérek nem öltöztek át, csupán megmosakodtak, viszont ő is bement a Perényi 1-be, hogy pénzt vegyen magához.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lavor
2011. április 21. 00:50
Maga az ügy és az elkövetők háttere is elég homályos. Nagyon nagy titkolózások vannak a titkosszolgálatok körül. Sztem a nőnek egy kész vallomást tettek az asztalára, a felét most meg kapja készpénzben a többit meg majd utána. Eddig bírta a gyomra. Mocskos dolgok ezek. Én továbbra is az mellett vagyok, hogy a kormánynak nagy szüksége volt erre a gyilkosság sorozatra hogy lenyugodjanak a kedélyek. Azelött/azóta hány romát is öltek meg? és hány magyart? Persze ez lehet egy ízetlen összeesküvés elmélet, DE az emberek nem szoktak csak úgy milliós fegyverekkel a titkosszolgálat tudtával cigányokat gyilkolni.
Kernel
2011. április 20. 12:24
Istenem, az ügyészség már egy tanút sem tud felkészíteni normálisan a hamis tanúzásra ? Hihetetlen! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!