Újra tüntetnek a médiatörvény ellen

2011. január 25. 17:58

Budapesten „gyújtó hangú szónoklatokkal”, Debrecenben gyertyagyújtással, Szegeden papírhajó-eregetéssel, Pécsett papírmadár-aggatással tiltakoznak - írja a Népszabadság.

2011. január 25. 17:58

Budapesten és még három megyeszékhelyen, Debrecenben, Pécsett és Szegeden is tüntetnek a sajtószabadságért csütörtökön. Ez lesz a médiatörvény elfogadása óta - egy hónap leforgása alatt - a negyedik alkalom, hogy civilek vonulnak utcára a médiatörvény miatt. A tüntetések eddig nem érték el céljukat.

A budapesti rendezvényen fellép a rapper Dopeman, a Szilvásy Gipsy Folk Band, a Kaukázus, valamint az Ági és a fiúk. Beszédet mondanak az Amnesty International Magyarország és a Társaság a Szabadságjogokért civil jogvédő szervezetek vezetői, a moderátor ismét Bakács Tibor Settenkedő lesz.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de karatna
2011. január 26. 16:41
Bolsevik söpredék!
tevevanegypupu
2011. január 26. 14:13
Bakacs mar a kultiplex bezarasanal is atkozodott, mar nem tudom pontosan kit, de megatkozta az illetekeseket. Lehet, hogy nem a tuzes beszedek szolnak belole hanem a tuzes viz? Egyebkent jo otlet a papirhajo meg papircsako, Hunvaldert is papirszalagokat aggattak a szerelmes oregasszonyok a kornyek osszes bokrara, meg is lett az eredmenye. Ez a tarsasag ami majd a sajtoszabadsagert fog tuntetni vajon tudja, hogy miert tuntet es mit kifogasol? Olyan jo lenne, ha nem rappelnenek hanem megmondanak konkretan - vagy rairnak a papirhajokra - hogy mi az ami ellen kifogasuk van? Mert feltehetoen nem a rohadektolvajliberaliskomcsimocsokbanda emlegetese a baj, akikrol naprol-napra cifrabb dolgok derulnek ki, ellenuk a harag jogos es bizonyitottan az. Sem a zsidozasnak es ciganyozanak nincs akadalya, sajto-es szolasszabadsagban ez mondhato-irhato, miert is ne? Megvan! A fasisztanacizasdiktaturazas nem tetszik nekik! Ez kulonben valoban az az ordas hazugsag, aminek a lepten-nyomon hangoztatasa felhaborit minden normalis, ertelmes ujsagolvasot, szoval akkor ellene a tuntetes jogos. Csak egy kis problema meg: hol van ezek kozott a tuntetok kozott ertelmes es normalis? Szoval megiscsak megmagyarazhatatlan..
bb2
2011. január 26. 12:19
Javaslat a médiatörvény átalakítására, hogy az EU konform legyen, és minden jelenlegi hőbörgő meg legyen vele elégedve. 1. Szidni csak a FIDESZ-t és a KDNP-t szabad. 2. Hagyó Mikike és Zuschlág Janika említése TILOS. 3. A "börtön" és a "szocialista" vagy "demokrata" szavak nem szerepelhetnek egy mondatban. 4. A "liberális" szó csak dicshimnuszban megengedett. 5. A "cigány", "zsidó" szavak csak népdalokban, vagy az étlapon megengedettek. 6. Az igazságra való hivatkozás megtévesztésnek minősül.
Karcsi75
2011. január 26. 11:53
Az a Bakács aki Tilos Rádió majd CHE (aki amúgy maga is nagy harcosa volt a demokráciának!) pólóban virított az egyik "kereskedelmi" csatornán?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!