Gibson elismerte, hogy ütött

2010. november 17. 09:08

Elismerte, hogy megütötte volt barátnőjét Mel Gibson, azt viszont tagadja, hogy kiverte volna a nő két fogát. Vallomása szerint a színész csupán azért pofozta fel Oksana Grigorievát, hogy magához térítse.

2010. november 17. 09:08

Mel Gibson bíróságon tett vallomásából, mely kedden szivárgott ki és került fel az internetre, kiderült: a színész-rendező elismerte a verekedést. Oksana Grigorjeva azzal vádolta Gibsont, hogy a férfi ököllel az arcába ütött, amikor közös gyerekük, az akkor féléves Lucia a karjában volt. A volt barátnő két foga eltört és meglazult.

A bíróságon Gibson az esetet magyarázni próbálta: „Valóban nyitott tenyérrel arcon ütöttem Okszanát, de nem azért, hogy bántsam, hanem hogy észhez térítsem hisztérikus rohamából”. Állítása szerint azon az estén a nő „teljesen kivetkőzött magából, a kisgyerekkel a kezében rohangászott a sötét és veszélyes kertben, rángatta, rázta a babát, aki kétségbeesetten zokogott üvöltöző anyja karjaiban”.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!