Újra ufó miatt zártak le egy repteret Kínában

2010. október 06. 12:59

Immáron harmadszor kellett lezárni rövid időn belül egy repülőteret Kínában, mert azonosítatlan repülő tárgyat észleltek. Ezúttal Hangzhou városának Xiasohan névre keresztelt repülőtere felett tűnt fel egy „ufó”.

2010. október 06. 12:59

Megdöbbentek a kínai Hangzhou városának lakói, amikor felfedezték repterének közelében az éles fénnyel az objektumot pásztázó misztikus égi járművet. A repülőtér dolgozói szerint az „ufó” először függőleges irányba mozgott, majd leírt egy kört a reptér felett, hogy aztán a pillanat tört része alatt felszívódjon. Bár a jelenség hamar eltűnt a radarok képernyőiről is, biztonsági okokból három Pekingből, illetve Sanghajból érkező járatot is átirányítottak a közeli repterekre.

A mostani már a harmadik olyan ufó-jelenség volt rövid időn belül Kínában és környékén, amikor le kellett zárni egy légikikötőt. A kínai hatóságok nem kívánták kommentálni azokat a szakértői véleményeket, miszerint a jelenségek egy új kínai katonai légi járműtől származhatnak.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karcsi75
2010. október 06. 20:06
"Nem UFO volt az hanem a Józsi postás!" by Boncz Géza
magnamater
2010. október 06. 18:23
Ufótámadás előnye: nem a Földon keresik a tettest.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!