Semjén Zsolt

2010. október 01. 17:18

Semjén Zsoltra rájár a rúd: rasszistázzák, homofóbozzák a szokásos demokráciaféltő szocik, még vitézi címe miatt is büntetnék.

2010. október 01. 17:18

A magyarországi kereszténydemokrácia bal lábbal kelhetett fel október elsején: a cigányozó szocikritika után nem lepődhetünk meg a szoci közleménycunamin: Kormos Kata egy vérbeli, úgynevezett neo-nyakói stílusban készült demokráciaféltő reflexióban ítélte el a „rasszista, homofób, antiglob” Semjént.

Kormost tovább tetézte Molnár Csaba, aki megbüntetné a vitézi címet használókat egy 1947-es rendelkezés alapján. Mert '47-ben demokrácia volt. Russzkij Standard alapján. Semjén Zsoltnak véletlenül van egy vitézi címe. Az egyébként ma már újra, legálisan létező vitézi rend persze valószínűleg kompatibilisabb a Nemzeti Együttműködés Rendszerével, mint egy baloldali horthykorszakozás.

A jogszerű elszámoltatást pedig ne keverje össze a miniszterelnök helyettese a cigányok és a bűnözés roppant érzékeny témakörével, főleg nem egy hányaveti utalással.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZéBond
2010. október 03. 20:52
dada! Hiába láttál sok ilyen VITÉZI CÍMET,ha lényegét nem érted. Szerencsétlen (veszteseknek)egyetlen becsületük maradt, -Ők helytálltak!!! -Új kor szülöttei belemagyaráztok minden aljasságot. -Többet olvasni,-utána írni!!!
Von Siebenbuergen
2010. október 02. 20:14
Ilyen Molnár Csabák tökéletes tévképzetei azért nem mentik a tényt: Semjén egy kártékony fasz. Aki ezt nem tudja, az meg nem ezektől a szarjancsiktól fogja megtudni.
sine ira et studio
2010. október 02. 19:55
Én nem szeretem Semjént, de azért ekkora baromságokat olvasva még nekem is volna kedvem megvédeni őt. Tessék mondani, ha engem felpofoznak a Kossuth téren, akkor én leszek a bűnös, ha azt mondom, hogy vigyázzunk, mert a Kossuth téren beleszaladhatunk egy pofonba? Ezt a dedót be lehetne fejezni, hogy amiről nem veszünk tudomást, az nem létezik. A cigánybűnözés akkor lenne szalonképes fogalom, ha a Rózsadombon randalíroznának? Mert akkor jöjjön mindenki, adjunk le pár százezer aláírást, hogy építsenek putrit oda is! Molnár Csaba pedig menjen Phenjanba, alig várom tényfeltáró cikkeit az igazi demokráciáról. Mert hogy tudniillik ott hasonó van, mint itt '47-ben.
tevevanegypupu
2010. október 02. 09:18
Ez most megint olyan mint amikor egyik orszaggyulesi felszolalasa utan - mert ugyesen felremagyaraztak - antiszemitizmussal vadoltak meg. Bar tobb "rasszista, homofob, antiglob" politikus lenne, ha olyanok mint Semjen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!