Kihantolják Jimmy holttestét?

2010. szeptember 06. 13:54

Könnyen lehet, hogy exhumálják Zámbó Jimmy holttestét. A kilenc éve elhunyt énekes halála ügyében ugyanis újra indította a nyomozást a rendőrség, méghozzá emberölés gyanújával.

2010. szeptember 06. 13:54

Hulé Éva, Zámbó Jimmy közeli barátja a közelmúltban tett vallomást a rendőrségen az énekes halálával kapcsolatosan. Ennek következtében a múlt héten a Fővárosi Főügyészség emberölés gyanújával nyomozást rendelet el ismeretlen tettes ellen Zámbó Jimmy halála ügyében. A nyomozás akár az énekes holttestének kihantolásával is végződhet.

A szemtanú úgy véli, hogy egy közeli hozzátartozó sütötte el akkor éjjel a fegyvert, úgy, hogy Zámbó Jimmy keze is a ravaszon volt.
 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nagykata
2010. szeptember 09. 03:58
akkor mán inkább Petőfi után ássunk gyerekek. de most komolyan...
red label
2010. szeptember 07. 10:57
Felesleges a kihantolás, előkell venni a szakértői véleményeket, hogy vizsgálták-e, a lőpor maradványokat az ott tartozkodók kezén, és elkell dönteni, hogy a lőpor maradvány lemosható-e a kézről?
grün
2010. szeptember 06. 18:19
Még egy utolsó nagy koncertet ad Michael Jacksonnal és a padödövel közösen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!