Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Két hónap börtön hörcsögmikrózásért

2010. szeptember 23. 10:29

Több, mint két hónap börtönbüntetésre ítélt állatkínzás miatt egy 29 éves férfit a brit bíróság, amiért az halálra melegítette hörcsögét egy mikrohullámú sütőben.

2010. szeptember 23. 10:29

Halálra mikrózta kedvenc hörcsögét egy 29 éves brit férfi. Állítása szerint nem akarta megölni, ám ez nem hatotta meg a rendőröket és letartóztatták állatkínzás miatt. Később, ügyvédje tanácsára, már tagadta az ellene felhozott vádakat, mert a rendőröknek részegen tett vallomást. Végül mégis csak beismerte tettét, ezért a bíróság a kiszabható 12 hét helyett csak kilenc hétig tartó börtönbüntetésre ítélte, valamint öt évre eltiltották az állattartástól.

A férfi azután rakta be hörcsögét a mikróba, hogy egy egész napos italozást követően összeveszett a barátnőjével. Az ügyész szerint egyértelmű, hogy az állat gyötrő fájdalmak közt, szenvedve, halt meg. A boncolási eredmények kimutatták, hogy mikrohullámú sugárzásnak volt kitéve az állat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!