Elkészült Terry Black kampányvideója

2010. szeptember 15. 10:07

Rácz Károly, az MSZP színeiben induló képviselőjelölt kisfilmjében családapaként látható. Leckét ír a gyerekekkel, uzsonnát készít, majd megfésüli kiskutyáját - közben pedig politizál. Elsősorban a szociálisan rászorulókat támogatná és bevezetné az iskolabuszt.

2010. szeptember 15. 10:07

Terry Black nyolc évig vezette a Szabad Szabadság Pártot, 2006-ban indult a Kisebbségi Önkormányzati Választásokon, most pedig Tökölön indul MSZP-s jelöltként. Rácz Károly bízik benne, hogy mozgósítani tudja azokat a rejtett erőket is, akik eddig nem vettek részt a választásokban. A transzvesztita előadóművész kisfilmjében családapaként látható. Leckét ír a gyerekekkel, uzsonnát készít, majd megfésüli kiskutyáját - közben pedig politizál. Elsősorban a szociálisan rászorulókat támogatná és bevezetné az iskolabuszt.

A jelölt a Napi Ásznak elmondta, hogy német mintára hozna létre szociális bolthálózatot. „Úgy működik, hogy ezek az üzletek begyűjtik mindenhonnan az olyan termékeket, amelyek mondjuk két hét múlva lejárnak és azt tíz százalékért megveszik. Ők is rátesznek tíz százalékot és mindenki jól jár. Fura azt mondani, hogy megvehetnék a luxusélelmiszereket, hiszen igazából nem szabadna luxusnak lennie semmiféle élelmiszernek, de talán nem párizsit ennének ezek a gyerekek, hanem táplálóbb ételeket és sok-sok zöldséget” - fejtette ki tervét Rácz.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lopedevega
2010. szeptember 17. 09:32
A Tököli Pedofil ! Undorító és gusztustalan ! Az emberi faj selejtje mint az a párt aki indítja. Szemétre velük !
balbako_
2010. szeptember 16. 19:20
Komoly dilemma az MSZP-ben, hogy Terry B. az MSZP nőtagozatát erősíti-e, vagy a munkástagozatot (mint altesti munkás!)? Komoly dolgok ezek kérem!
cruz
2010. szeptember 16. 05:17
Bocsánat,Talon!
cruz
2010. szeptember 16. 05:16
Tarlon! Az szebb lenn,ha egy bránert csókolgatna vagy egy 5 éves kisfiút molesztálna?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!