Schmuck kampányol: koton után wunderbaum

2010. augusztus 11. 12:21

Schmuck Andor az óvszer után immár más kampányajándékkal is próbálkozik. Autós légfrissítőről van szó, mellyel a politikus dugóban álló autósokat lepne meg. Az MSZP is beújít; a Facebook lájkolási funkciójának analógiájára „vörös lájk” kulcstartókat osztogat majd.

2010. augusztus 11. 12:21

A Tisztelet Társasága és a Kapolyi László vezette Magyar Szociáldemokrata Párt budapesti főpolgármester-jelöltje újabb meglepő kampányajándékkal próbál a választók bizalmába férkőzni. Schmuck Andor, aki - elmondása szerint a nyári fesztiválok ihletésére - a múlt hét óta óvszereket is osztogat a fiataloknak Budapest-szerte, ezúttal légfrissítőkkel szeretné népszerűsíteni céljait.

A tervek szerint Budapest alakú légfrissítőkről lenne szó, amiből nyolcezret gyártanak le. A reprezentatív jellegű ajándékot a budapesti szmogban veszteglő autósok között osztaná szét. Más pártok is próbálnak kampányajándékokkal támogatókat szerezni, az MSZP például a Facebook lájkolási funkciójának analógiájára „vörös lájk” kulcstartókat osztogat majd.

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2010. augusztus 12. 11:11
Kischmuk kampányát elnézve kezdem azt érezni, hogy a Kétfarkú Kutyapárt egy komoly, megfontolt társaság.
red label
2010. augusztus 12. 10:38
A TV-ben nyilatkozott. Torgyán labdába se rúghat, Schmuck mellet, nem lehetet"lelőni", csak mondta, mondta az "igét". Egy politikai pozör, a ballibek" titkos fegyvere". Gyurcsányival erős Bástya elvtársak a baloldalon.
gillag74
2010. augusztus 11. 23:29
Azért az nem rossz hogy a balosoknak óvszert osztogatott,legalább nem szaporodnak túl.
Steppenwolf
2010. augusztus 11. 23:07
Azért a Hiller haveres öngyújtó után a "vörös lájkos" kulcstartó egész komoly előrelépés, bár baromira nem eredeti. Ciki, hogy itt sem merik felvállalni a nevüket. Schmuck meg továbbra is büntet. Kezd a Kétfarkú kutyára hasonlítani, csak az a félelmetes, hogy ez a zsírdisznó még komolyan is gondolja amit tesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!