Leköcsögözte Gyurcsányt Szikora Robi

2010. augusztus 16. 16:54

Nem csak énekelt, de aktuálpolitikai utalásokat is tett vasárnapi fellépésén Szikora Róbert. Az R-go frontembere leköcsögözte Gyurcsány Ferencet, valamint közölte, hogy az országnak szüksége van a Szűzanya segítségére.

2010. augusztus 16. 16:54

Az atv.hu információi szerint egy Heves megyei település közösségi napján lépett fel vasárnap Szikora Róbert, aki a felvezetőben egyszerűen köcsögnek nevezte Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt. Az előadás végén pedig arról értekezett, hogy mivel az ország gondokkal küszködik, ezért szüksége van segítségre, méghozzá elsősorban „a Szűzanya segítségére”. Elmondta, hogy bízik Orbán Viktorban is, de szerinte a segítség elsősorban spirituális jellegű kell, hogy legyen.

Az oldal a kijelentésekkel kapcsolatban megkereste az R-go énekesét, aki a sajtószóvivőjén keresztül csak annyit közölt: „Gyurcsány Ferencet a legkártékonyabb politikusnak tartom a háború óta. Nem akarok országvesztőkről és hazaárulókról nyilatkozni, akik az ország romlására tevékenykednek”.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ricochet
2010. augusztus 20. 09:24
Amúgy, ha valaki meghallgatta, amit a Szikora mondott: ő csak jóvá hagyta, amit bekiáltottak neki. Az lenne az igazi hír, ha rögtön a koncert elején kiáll a színpadra és ezzel kezdi a műsort. Amúgy meg, a Tvrtko is megéri apró pénzeit ahogy mondja, "J, és jönnek hozzátok Amerikából!... Tényleg ott cseréltetik be a jegyeket Connecticutban, hogy eljöjjenek a TI koncertetekre... Ja..." Meg, "Könyvek! Pólók! Aha..." A másik majom.
Rücsök
2010. augusztus 18. 20:33
Ez a Szikora egy álszent f.sz! Először köcsögözik, utána meg a Szűzanyát emlegeti. A "zenéjével" (a mi tulajdonképpen sose volt neki) már nem tud a reflektorfénybe kerülni, így hatalmas bátorsággal rúg egyet a döglött oroszlánon. Gusztustalan!!
Dropkick
2010. augusztus 18. 18:42
Tisztelt justiceforall! Igazad van, Gy F hazánk miniszterelnöke volt, bár ne lett volna! Mert hűtlen volt nemhogy a hazájához, hanem a saját szavazóihoz is (bár ez engem nem érint). Mekkora felháborodás?! Amikor egy lilára festett hajú tehén (anno: TV2 Padödö), vagy a Heti Hetes (az én szóolvasatomban: Heti Görénybrigád) szidta el Orbánt mindennek, nyilván nem emelted fel a szavad! Olyan alpári majom vagy, hogy az már nekem fáj! Mi a bajod? Nem esik jól, hogy ma Magyarországon nem a vörös kapitalisták uralkodnak?! TITEKET ÁRULTAK EL, CSAK ANNYIRA DEGENERÁLTAK VAGYTOK, HOGY NEM JÖTTÖK RÁ!!!És te Szikorát szídod, nem a Gy F-et (a nevét direkt nem írom le, valahogy bántja az önérzetemet), aki a szolidaritás nevében lek*urvázza a hazáját, a népét, utána meg a pribékjeivel összevereti az ellene - amúgy jogosan - felháborodó tömeget, egy chilei turistát, sőt, még egy országgyűlési képviselőt is?! Észnél vagy, barátom? Az a legkevesebb amit Szikora elmondott, én sokkal szebb és költőitlenebb kifejezésekkel tudnám méltatni. A pártodnak befellegzett, mert hazug disznók irányították! Remélem az MSzP örökre eltűnik a történelem színpadáról, és helyébe lép egy NORMÁLIS ÉS TÉNYLEG SZOCIÁLDEMOKRATA PÁRT! De azt ne felejtsük el, hogy Kun Béla is a szociáldemokrácia jegyében vált torzszülötté! Az az igazság, hogy a magyarországi (direkt nem használtam a simán magyar kifejezést) baloldaliak mindig is idegen, nemzetellenes érdekeket szolgáltak ki! Ez fáj? Fáj az igazság, barátom? Hát fájjon is, mert Ti is tehettek róla! Vivat Pozsonyi Ádám!
drkovax
2010. augusztus 18. 18:39
Cserépedények egymás között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!