Biszku Béla megszólal

2010. augusztus 04. 15:29

Szerdán este nyolc órától, a Duna TV Közbeszéd című műsorában interjút láthatnak Biszku Bélával, aki először lép a nyilvánosság elé a film bemutatása óta.

2010. augusztus 04. 15:29

Az 1956 utáni évek belügyminisztere először lép a nyilvánosság elé a róla szóló Bűn és büntetlenség dokumentumfilm bemutatása óta.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyuszika
2010. augusztus 05. 07:42
Semmiért sem kér elnézést, ő is áldozat volt. Kádár János a XX. század legnagyobb formátumú politikusa. Borzalom, hogy ezek és utódaik még közöttünk élnek, élhetnek.
Max
2010. augusztus 05. 05:46
De miért csodálkozunk?? A kommunistának nincs szégyenérzete!! Elég szétnézni a mostani jeles garnitúra között! A Horn Gyulás "na és" tipikus példája annak, hogy ezekből az erkölcs, a tisztesség stb. genetikailag hiányoznak.
gót
2010. augusztus 04. 22:24
Dehogy kéne felakasztani.. Körbe-körbe kéne hordozni az országba egy Biszku-mobilba, hogy élő mementója legyen annak hogy nem teccettünk forradalmat csinálni.. és ezért pontosan ezt érdemeljük. Nyugger Biszkut , széles vicsoru Sipánkát, I. szemlőhegyi "táncos" ferkót és a többieket. Mert nem akaródzik még most sem senkinek sem legalább egy "anyád"-at odafesteni a háza falára. Hát hallja meg ország-világ, hogy mit is akar még az öreg. Hallgassunk.
red label
2010. augusztus 04. 21:38
.....És van még 200 emberi lény, tehát van kitől bocsánatot kérni. Gyurcsány a hazugságban jó elvtársi tanitvány volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!