Miért nem hozza nyilvánosságra Magyar a Tisza Párt tisztújító közgyűlésének jegyzőkönyvét?

2024. július 23. 17:40

Egy nem létező párt, nem létező tagsága, a nem létező tisztújító közgyűlésen választotta meg az elnökét, az alelnökeit.

2024. július 23. 17:40
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

„Magyar Péter csak bejelentette a Facebook-oldalán, hogy »a Tisza Párt tiszújító közgyűlése hétfőn a párt elnökévé választotta Magyar Pétert«. De az állítólagos »tisztújító közgyűlésről« senki nem tud semmit. A NER-t »megtisztító« Magyar, aki az átláthatóság bajnoka, semmit nem hozott nyilvánosságra a világrengető közgyűlésről. Magyar naponta készít mindenről fotót, ahol nárciszikus pszichopata énjét mutogatja. Az hogyan lehet, hogy mindenről van fotó, csak egy ilyen horderejű rendezvényről, amelyen állítólag elnökké választották a messiást, nem készült egyetlen fotó sem? Miért van ez a szerénykedés, a nagy titkolózás? Hacsak nem azért, mert az egész hazugság.

Ugyanezen bejelentésben Magyar azt állítja, hogy »köszönjük továbbá az eddigi sok ezer felvételi kérelmet a pártba, a jelentkezések feldolgozása folyamatban van«. Ez azt jelenti, hogy az úgynevezett »Tisza Párt« még senkit nem vett fel. A »tisztújító közgyűlésen« senki nem vett részt, legfeljebb az a 19 tag, akikről Magyar eddig beszélt. Magyar nem hozta nyilvánosságra a »tisztújító közgyűlésen« résztvett személyek számát. A 19 fős tagságból hányan voltak jelen? Kik voltak jelöltek az elnöki posztra? Magyarnak volt-e ellenfele, vagy ő volt az egyetlen jelölt, mint Biszku Béla és Kádár János a Hazafias Népfront választásain? Hány szavazattal választotta a Tisza Párt Magyart az elnökévé?

Mindezek izgalmas és érdekes kérdések, mert a rendszerváltást ígérő Magyar demokratikus megválasztása nagyjából megmutatja, mit gondol ő a demokráciáról. Magyar a »tisztújító közgyűlés« előtt két nappal már bemutatta az egyik alelnököt. Honnan tudta, hogy a »tisztújító közgyűlés« két nap múlva alelnökké választja Radnai Márk színházi rendezőt, aki már eddig is rendezte Magyar fellépéseit, videóit? Vagyis: a Tisza Párt egy színház. Egy nem létező párt, nem létező tagsága, a nem létező tisztújító közgyűlésen választotta meg az elnökét, az alelnökeit. Magyar fellépéseit egy színházi rendező tervezte meg, aki tökéletesen passzol Magyarhoz, mert egy hozzá hasonló bántalmazó, aki korábban azzal fenyegetett meg egy színikritikust és egy újságírót is, hogy eltöri a kezét.

Tökéletes találkozás, az egyik felpofoz egy vendéget, aki videózni mer, ellopja és Dunába dobja a telefonját, a másik fizikai erőszakkal fenyegeti meg a kritikust, akinek nem tetszik az előadása. Színházi előadásként tervezték meg az emberek becsapását. 1,3 millió ember egy színházi előadásra szavazott. Várjuk a »független sajtó« követeléseit, hogy Magyar hozza nyilvánosságra a »tisztújító közgyűlés« jegyzőkönyvét, amelyben látható, hány tag vett részt a »közgyűlésen«, kik voltak a jelöltek, s ki hány szavazatot kapott? Putyin vagy Magyar nyert nagyobb százalékkal?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinator-0
2024. július 25. 11:39
a közgyűlésen ketten voltak: Magyar és Radnai és kinevezték magukat, jegyzőkönyvvezető sem volt ... van még kérdés?
ursula-van-de-lejjebb
2024. július 25. 11:29 Szerkesztve
Ez a Pepi gyerek megetet a semmivel benneteket, elvtársak, ellopja az álmaitokat, csökkenti a tisztánlátás esélyét. Minél jobban hisztek benne, annál nagyobb lesz a pofára esés. Ahhoz képest, hogy azt hangoztatta, hogy az eu-ban bohóc állások vannak, simán beült egybe. Pénzért akár kurvának is beállna, kb. ennyi az értékrendje, amelyet lépten-nyomon bizonyít is. Ilyen alak és a hasonszőrű bűntársai a seggébe sem érnek OV-nak, és ezt ti is tudjátok, még ha féltek is belegondolni... Ebből a betegségből nem a Magyar Pepi fog benneteket kigyógyítani...
zabszem
2024. július 25. 10:40
A Facebook - on van a párt... Ott vannak a "tagok", meg a kommentelők... Ott "választják" az elnököt.... Ez az első, online, virtuális párt Magyarországon... Durva, hogy még az első "árnyékkormány" is valóságosabb volt...
cccbasatu
2024. július 25. 08:18
Ez a szerinted nem létező TISZA párt úgy elverte Orbánt és a baloldalt mint a két fenekű dobot.Mellesleg mi közöd van hozzá hogy a Tisza hogy rendezi a sorait.A lényeg az hogy pártépítés folyik és jelentős posztokat kaptak az EU parlamentjébe míg Orbánt és bandáját kirekesztették.A TISZA hazahozza az EU pénzeket amit Orbán hülye dilettáns politikája miatt zároltak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!