Százmilliókba került a bukiknak a pszichopolip

2010. július 12. 11:29

Félmillió fontba, vagyis 170 millió forintba került a fogadóirodáknak Paul, az oberhauseni pszichopolip. A vébé legnagyobb felfedezettje a németek összes meccsét és a döntő eredményét is jól jósolta meg.

2010. július 12. 11:29

Óriási összeget buktak a fogadóirodák, mivel az a focirajongók jelentős része vakon követte Paul, az oberhauseni polip útmutatását. Az állat végig helyesen tippelte meg a németek meccseit, ezután viszont ugyanilyen pontossággal mondta meg a spanyolok sikereit is. Ez került két és fél millió fontba, vagyis 170 millió forintba a bukmékereknek egy angol iroda szerint.

Paul a németek kabalájából természetesen a közutálat tárgyává vált az országban, a spanyolok viszont boldogan skandálták nevét utolsó meccseiken. Hazájában egyesek végül salátát csináltak volna a négy éves, polipként már aggastyánnak számító Paulból, aki viszont kora miatt valószínűleg a 2012-es EB-t már nem éri meg.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
phaidros
2010. július 12. 12:32
Salátát? A németek? Ugyan. Láthatóan nincs tisztában a német konyhával. Szappant és lámpaernyőt már inkább akkor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!