Novák: Házelnök is lehetnék

2010. július 15. 09:05

A jobbikos politikus szerint Kövér László köteles beszédére gondolva akár belőle is lehet még házelnök. Legutóbbi „Lógjon!” bekiabálása szerinte sem az év poénja, de nem kell felfújni.

2010. július 15. 09:05

Novák Előd, a Jobbik parlamenti képviselője az MTV reggeli adásában kijelentette: „Ha Kövér László köteles beszédére gondolok, akkor akár házelnök is lehet belőlem”.

Kövér példáját annak kapcsán hozta fel, hogy az Országházban a fideszes Meggyes Tamás mentelmi jogának felfüggesztésekor a „Lógjon!” szót kiabálta be. Novák szerint elszólása valóban nem az év poénja, de nem kell nagy ügyet csinálni belőle. Akinek nincs annyi humorérzéke, hogy értse a tréfát, attól hajlandó bocsánatot kérni.

Novák Előd egyébként azt kéri Orbán Viktortól: utasítsa belügyminiszterét, hogy a rendőrök ne a Jobbik rendezvényeit biztosítsák, hanem a közbiztonságot tartsák fenn.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szonja91
2010. július 16. 10:34
Aki normális, annak egyértelmű, hogy ez a beszólás sehogy sem volt poénos...kicsit elvan szállva a Jobbik...
mefisto
2010. július 15. 12:42
Házelnök mi? Tömlőke sem az a kifejezett álláshalmozó politikusbűnöző, nem ám! Mármint minden volt már eddig is: OVB pártdelegált, illegális szennylap főszerkesztője, országgyűlési képviselő, kultúrbizottsági főtótumfaktum - csak akasztott ember nem. XD
nyoooc
2010. július 15. 09:43
Lehetne persze akár házelnök is. De ehhez a stílushoz az utcaseprés jobban állna.
Szenzor
2010. július 15. 09:41
Így jár az, aki évekig a kurucon szocializálódik, aszt nem tud lejönni a szerről...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!