Megjelent az új StarCraft

2010. július 27. 09:39

Többszáz fanatikus rajongó ünnepelte Budapesten a legendás videojáték második részének debütálását. A Blizzard fejlesztőcég valós idejű stratégiáját hét év várakozás után kedd éjféltől lehet kapni a boltokban.

2010. július 27. 09:39

Megjelent az évtized egyik legjobban várt számítógépes játéka a StarCraft II: Budapesten két áruházban rendeztek éjszakai bulit a leghűségesebb geekeknek. A szoftverre, amelyre összesen hét évet kellett várni. A StarCraft II története a korábbi három faj: az egymással is ellenségeskedő Terranok (emberek), a mindent és mindenkit elpusztítani akaró Zergek és a nemes Protossok küzdelmét mutatja be. A játékos nyersanyagokat gyűjt, amelyekből aztán katonai egységeket gyárthat, akik végül összecsaphatnak egymással. A StarCraft II most megjelent darabja, a Wings of Liberty című, a cselekményszál első epizódját, a Terran-kampányt tárja a nagyközönség elé.

A játék első része remek grafikájának és magával ragadó történetének köszönhetően nagyon hamar megkedvelték a valós idejű stratégiák (RTS) szerelmesei. A StarCraft többjátékos módja a mai napig szerepel a World Cyber Games nevű videójáték-verseny világbajnoki programjában; ráadásul a játék Dél-Koreában valóságos nemzeti sport lett. A multiplayer lehetőség most sem maradt ki: a Blizzard szerverei a megjelenést követően, éjfél óta várják a rajongókat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!