Hitelt vesz fel a BKV

2010. július 18. 10:40

Amennyiben megszületik a kormánydöntés, akkor ötmilliárd forint állami garanciájú hitelt vesz fel a Budapesti Közlekedési Zrt.

2010. július 18. 10:40

A Közbeszerzési Értesítőből kiderül: Megfelelő kormánydöntés esetén ötmilliárd forintos állami garanciájú hitelt vesz fel a BKV. Egy darab három, illetve egy darab kétmilliárd forintos hitelkeretről van szó.

A BKV, a kormány és a tulajdonos Fővárosi Önkormányzat megállapodása tartalmazza azt, hogy a vissza nem térítendő 17,4 milliárdos állami támogatás mellett a BKV hitelt is kap az ősszel lejáró ötmilliárdos kölcsön refinanszírozására.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2010. július 18. 16:23
Megvan már, hogy kik fogják kapni?
Zázrivecz
2010. július 18. 12:02
Demszky és Molnár Csaba (Hagyó Miki hathatós közreműködésével) ezt is elintézte. Növeljük csak az adósságot, mit számít már az a pár milliárd egy csőd szélén tengődő fővárosnak.... A törlesztés már nem az ő gondjuk lesz, elmenekülnek mint patkányok a süllyedő hajóról a balhét meg vigye el más míg ők a lopott milliárdjaikat költik Hawaii-on.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!