Az olajkatasztrófához hasonlította Gibsont Schwarzenegger

2010. július 26. 13:06

A kaliforniai kormányzó azzal viccelődött: a volt barátnőjét fenyegető és megütő színészt nagyobb feladat lesz megállítani, mint az olajfoltot a Mexikói-öbölben.

2010. július 26. 13:06

A mindig vicceskedő Terminátor Sacramentóban tartott beszédet hivatalnokok előtt. A nemrég bekövetkezett nagyméretű olajkatasztrófáról is beszélt, párhuzamot vonva az olajfolt és Mel Gibson között: „Jó hír, hogy a BP megfékezte a foltot, és ellenőrzése alatt tartja a folyamatokat. A rossz hír, hogy senki nem tudja, hogyan lehet Mel Gibsont féken tartani” - mondta Kalifornia állam kormányzója. Schwarzenegger ezzel a beszólással kollégája és az exbarátnője között zajló háborúskodására utalt, és arra, hogy az Oscar-díjas sztár ellen családon belüli erőszak miatt indult vizsgálat. Gibson egyelőre nem reagált.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!