Autót lopott egy medve

2010. július 27. 15:38

Colorado államban felerősödött a medvebűnözés. A tolvaj mackó az elkötött kocsival együtt fának ütközött, pedig csak egy mogyoróvajas szendvicset szeretett volna elcsenni magának.

2010. július 27. 15:38

A mackó megérezte, hogy mogyoróvajas kenyér van egy parkoló autóban; leleményesen kinyitotta a kocsi ajtaját, bemászott, aztán először megijesztette magát a dudával, majd pedig a sebességváltó karját véletlenül üresbe pofozta, mire az autó megindult vele a lejtőn.

Nem tudott kimenekülni azután sem, hogy a kocsi fának ütközött és megállt; így a rémült állat két órán át ücsörgött és karmolászta a kárpitot, mígnem tűzoltók szabadjára engedték. A kocsi egy kiránduló családé, akik még mélyen aludtak, amikor a mackó elkezdett kocsikázni. A dudára felébredtek, de mire odaértek, a medve jól kibelezte az utasteret.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smalladam
2010. július 28. 11:32
azt képzelik magukról, hogy nekik mindent szabad, csak mert barna a bundájuk?
Shulc
2010. július 28. 10:10
Mindig mondom, hogy medvét nem szabad a volán mögé engedni. Akár a falnak beszélnék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!