Gárdisták

2010. május 19. 09:46

Amit a bíróság nem tudott kikényszeríteni, azt az edelényi áradás előhívta. Egy tucat gárdista bizonyíthatóan visszatért az alapbeállításhoz, és rakodta a homokzsákot, a település cigány és magyar lakóival közösen. Riszpekt.

2010. május 19. 09:46
Ambrus Balázs

A néhány ezerre becsült taglétszámú szervezet többi tagja is feltehetően leveszi a néptáncos gúnyát és a jószolgálati oldalra helyezik a hangsúlyt, de legalábbis leállnak a honlapszerkesztéssel (mint a viharsarkiak, a nógrádiak és a kemény jász bajtársak), meg a parádézással. Várhatóan a polgárőr pálya felé veszik az irányt. Erre kellő ösztönzést jelenthet a május elsejével hatályos törvénymódosítás, mely szerint letöltendő börtönbüntetéssel sújtható, aki hozzájárul bíróság által feloszlatott szervezet működéséhez. Nyilván ők is tudják, Sir Francis Drake, őfelsége admirálisa nem fog szarakodni.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2010. május 19. 20:30
Sok valóban jó szándékú tenni akaró ember van közöttük. Nagyon jó helyre kerülnek és használni is tudnak a lakosságnak. Felette támogatandó!
pszichoizé
2010. május 19. 20:06
http://malacnews.freeblog.hu/archives/2010/05/19/Nemzeti_strikeOrseregetstrike_Gardat/
miloka
2010. május 19. 13:12
Molnár Oszkár ott van éjjel nappal. De hol van Nyakó Pitta barátunk??? A NOL meg nem tudom hol él??? Eddig is úgy volt, hogy a gárdisták nagy része ott volt a helyi polgárőrségben!!
Talon Karrde
2010. május 19. 10:42
Fotók?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!