Érettségizők

2010. május 06. 11:34

A legtöbb érettségizőnek ezekben az órákban a nyelvvel ér véget az első kör, írásbeliből már csak a természettudományos és egyéb választható tantárgyak vannak hátra. Jöhet a piálás.

2010. május 06. 11:34
Zulik Ákos

Ballagás. Szerenád. Józanodás. Tanulgatás, nézegetés, áhh magyarból úgyis érvelek. Tanulgatás, nézegetés, áhh ott az atlasz. Tanulgatás, nézegetés, na a matek az para. Persze egyik sem para, de érettségiző barátaink ezt még nem hiszik el.

Empirikus kutatásaim szerint nagyjából így nézhetett ki vasárnap estétől a program: Korán fekvés, korán kelés, öltöny feldobás, irány a suli. Hamar ott levés, suli melletti parkban suttyomban elszívott cigi, aztán rágó, aztán kóla, aztán szőlőcukor. Már gyűlnek az arcok, a hangulat olyan, mint a vágóhídon. Kezdésre fellazulnak a dolgok és a legtöbben stressz nélkül veszik az akadályokat. Mindennap ugyanez, de egyre kedélyesebb a légkör, feltéve, hogy nem emeltezel. Ma viszont egy időre vége mindennek, ez az első szelet a legszabadabb nyárból. Igaz, borús az idő. Sebaj, menjünk kocsmába!

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!