Kerék-Bárczy kilépett az MDF-ből

2010. április 26. 13:23

Május 8-án dől el az MDF sorsa. Elképzelhető, hogy a párt új vezetése felszólítja Bokrost, mondjon le európa parlamenti mandátumáról. Lehet, lesz Bokros-párt, de biztos, hogy nem a közeljövőben.

2010. április 26. 13:23

A HVG forrásai szerint a választási kudarcért Bokrost párton belül senki nem tette felelőssé, Somogyi Zoltán kampányfőnökkel vitették el a balhét. Sem a Bokros-párti, sem a Makay-párti MDF-esek nem akarják, hogy a pártból régebben kizárt emberek - Almássy Kornél, Gémesi György vagy Hock Zoltán - vegyék át az irányítást a pártban. 

Az azonban nem elképzelhetetlen, hogy a párt új vezetése fel fogja szólítani Bokrost, hogy mondjon le az Európai Parlamentben vitt mandátumáról. Egy önálló Bokros-párt esélyeiről a HVG forrásai azt mondták, nem elképzelhetetlen, hogy lesz - ha lesz, nem most, nem akarnak ugyanis kapkodni. Azt nem tartják elképzelhetőnek, hogy Bokros álljon az MDF élére. A HVG információi szerint Dávid Ibolya visszavonul a politikától, Kerék-Bárczy Szabolcs pedig kilépett a pártból.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2010. április 26. 19:56
Nem a politikai jövőjük, hanem a birósági itéletek érdekelnek. És a kifizetendő óriási kártéritések!
elfelejtette
2010. április 26. 16:52
Oszinten meglepodnek, ha az SZDSZ vagy az MDF sikeresen meg tudna ujulni, es persze ebbol kifolyolag el tudna indulni a 2014-es valasztasokon, es az ideinel jobb eredmenyt erne el.
medve
2010. április 26. 14:22
És kit érdekel Kerék-Bárczy Szabolcs kilépése?
vizipipa
2010. április 26. 14:08
Kerék-Bárczy Szabolcs pedig kilépett ... Tulajdonképpen hányan vannak még? Egy párthoz ugye minimum 10 ember kell. Javaslok egy névsor olvasást, nehogy baj legyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!