Bokros beelőzte Gyurcsányt

2010. március 19. 14:31

Lezárult az Index által indított szavazás, ahol az olvasók dönthették el, hogy melyik politikus „a legnagyobb partyarc”. Gyurcsány szomorkodhat, Bokros Lajos múlt hétvégi műsorával elvitte a címet a volt miniszterelnök elől.

2010. március 19. 14:31
Gyurcsány Ferenc legendás „elszállós” tánca, amit Batiz András esküvőjére készített, és amelyen az Igazából szerelem című filmből Hugh Grant egyik jelenetét utánozta, 652 szavazattal csak a harmadik helyezett lett. Még Borisz Jelcin is megelőzte őt a maga 997 szavazatával. Az egykori orosz elnök egy 1997-es kampányeseményen lejtette világraszóló táncát.

Mindkettőjüket maga mögé utasította viszont Bokros Lajos, aki fölényesen, 1547 szavazattal diadalmaskodott a szavazáson. Az MDF miniszterelnök-jelöltje a múlt héten egyszerre három nőt táncoltatott meg a Hajdú Péter vezette tévé-showban, a Frizbiben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!