Balczó Zoltán

2010. február 15. 11:19

Egy szélsőjobbos euroatyának úgy látszik az is feladata, hogy a zsidók nemkívánatos nyomulására a legmagasabb szinten hívja fel a figyelmet. Nyilván titkos információk állnak rendelkezésére.

2010. február 15. 11:19
Ambrus Balázs
Kénytelenek vagyunk erre gondolni, hisz eddig még senki sem jelezte (vagy inkább jól szervezett módon elhazudta), hogy Izrael állam az EU-ba készül.Pedig Balczó nem tiltakozik csak úgy a levegőbe. Ha azonban már szóba került, a Jobbik akaratának ellenére, az EU-ba már befurakodó, jaffapárti talpnyalóként kikérjük magunknak a Brüsszel és Teherán közti csatlakozási tárgyalások felgyorsításának radikáljobbos igényét.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StavrosMenace
2010. február 15. 20:20
Az EU-ban vannak már ők réges-régen.
phaidros
2010. február 15. 19:58
Egyébként az, hogy Izrael az EU-ba tart, az még csak-csak oké. De mi van, ha a palesztin állam is be akar jutni? Izrael tiltakozni fog?
phaidros
2010. február 15. 15:30
Itt a hazudós, jobbikos izraeli forrásról cikk a wikipédián: http://en.wikipedia.org/wiki/Haaretz Tudom, a wikipédiát lúzerek hozzák csak fel, de ez alapján az újság jóval régebbi, mint Izrael Állam.
silverman
2010. február 15. 14:14
Földrajzilag Ciprus és Örményország sem Európa, ennek ellenére ide szokás sorolni kulturális okokból. Viszont még érdekesebb pl. a sportban a dolog, az Uefa (Európai Labdarúgó Szövetség) néhány tagállama: Izrael, Törökország, Grúzia, Kazahsztán, Azerbajdzsán szóval vannak érdekes dolgok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!