Kitetoválták Gusztost

2009. október 05. 14:29

A honatya hátán egy lefelé fordított tenyér virít, közepén egy nyitott szemmel, amivel Gusztos Péter egyik régi vágya teljesült.

2009. október 05. 14:29
A kép egy keleti amulett, az úgynevezett hamsza, ami szerencsét hoz, illetve távol tartja viselőjétől az ártó gondolatokat. Gusztosnak saját bevallása szerint már kamaszkora óta tetszett ez a szimbólum. A politikus nemrég szánta rá magát, hogy betér egy tetoválószalonba. Mivel képviselő, ezért egy olyan helyet választott a hamszának, ahol kevésbé van szem előtt, így került a hátára. A rajz egyébként a politikus párjának, Kovács Patríciának is tetszik.

A politikus tetoválását tegnap sikerült szemrevételezni, amikor Gusztos lefutotta a 42 kilométeres Budapest Maratont. A jelek szerint a hamsza bevált, szerencsét hozott a liberális honatyának, aki 4 óra 18 perc alatt ért a célba, és 49 perccel javított korábbi eredményén.

Ilyen tetoválása lett Gusztosnak (Blikk)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. október 05. 19:53
Jóképű gyerek ez a Gusztos. Orosz Jozefinának, és Steiner Kristófnak is hasonló az ideálja.
drkovax
2009. október 05. 16:05
Jól fog jönni ez a kondíció a kőfejtőben ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!