Elverte a StoryTV a Magyar Televíziót

2009. október 06. 10:04

Rekord nézettséget ért el vasárnap este az Esti Frizbi. Több mint fél millióan nézték a Hajdú Péter vezette beszélgetős műsort.

2009. október 06. 10:04
A teljes lakosság körében több mint 500 ezren kapcsoltak Hajdú Péter Szíjjártó Péterrel, Galambos Lajossal, Dobrády Ákossal, Kovács Magyar Andrással és Juszt Lászlóval folytatott beszélgetéseire (RCH 501 165, RCH% 5,4; SHR% 5,1, AMR% 2,6), ami a teljes lakosság körében a negyedik helyet hozta a műsornak, csak a három nagy csatorna, az m1, az RTL Klub és a TV2 tudta megelőzni.

A nem csak földi sugárzású csatornákkal ellátott háztartások körében még jobb eredményeket ért el az adás (RCH% 6,7, SHR% 6,5, AMR% 3,3), ami a harmadik helyet hozta az Esti Frizbinek, ugyanis ebben a célcsoportban még az m1-t is megelőzte a bulvár beszélgetőműsor.

Rekordnézettséget hozott az Esti Frizbi! (storyonline)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. október 07. 15:36
Sejtettem honfika, hogy együtt könnyezel Juszt/tízóraira is komcsisegget nyaló/ Lacussal. Egy alomból vagytok.
honphibu
2009. október 07. 07:36
Sejtettem Flepnike, hogy neked bejön a Story TV, meg a HajdúPéter.
sunázó
2009. október 06. 21:38
Már megint hülyeségeket hablatyolsz prérifark. De mire is számíthatunk egy állandóan korgó gyomrú, hulladékon vegetáló állatkától? A nézettségi mutató nem terjed ki az adott műsor részeinek nézettségére. Ez azért is lényeges erre a több szereplős beszélgetésre, mert ha ezt is vizsgálnák, kicsit jobban látnánk az okokat. Juszt/tízóraira is komcsisegget nyaló/ Lacus kálváriája volt ez est fénypontja. A Napkelte megszűntével elkezdődött valami tisztulásféle a köztévében. Vele párhuzamosan lapátra tette az MTV Lacus két műsorát is - nagyon korrektül, amiket még Megyó/az útelágazódásos/ protekciójára kapott meg. Egyszóval lőttek a státusznak, ablakban a lóvé. Lacus picsogott, mint egy gyerek, sértett volt, és nem értette mi történik vele. Sokakat nem vonz a Story tévé, de az egykor nagymellényű komcsi köcsög izzadt makogása, szánalmas heherészése miatt mégis átkapcsoltak. Megérte. És ami hab a tortán - mellesleg hetekkel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna - Hajdú kiröhögte az izzadó majmot. Juszt mondta valaha: változnak az idők, változnak az emberek. Hát nincs igaza?
Steppenwolf
2009. október 06. 14:21
Az a helyzet, hogy mindenféle hibájával együtt is még mindig az MTV (és a Duna) készíti a legigényesebb és legértékelvűbb műsorokat. A társadalom szégyene, hogy egy ilyen harmadvonalbeli bulvártévén, mint a Story TV, egy ilyen ostoba beképzelt majom műsora a hasonló szintű posványban lévő vendégeivel fél millió embert le tud ültetni a tévé elé. Ez most olyan volt, mintha a Tömjén Zsolti írta volna, de ez akkor is így van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!