Vona: mások igazodjonak hozzánk

2009. augusztus 07. 16:09

A Fidesz és a Jobbik is határozottan elutasítja egy esetleges kormánykoalíció lehetőségét.

2009. augusztus 07. 16:09

A Jobbik koalíciós esélyeit latolgató kérdésére válaszolva Vona Gábor kijelentette: ők nem igazodnak senkihez, mások igazodjanak hozzájuk. Orbán Viktor kormányának nem lesz jobbikos tagja - közölte a Fidesz sajtófőnöke pénteken. Az MTI azzal kapcsolatban kérdezte Havasi Bertalant, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke csütörtökön a székelyföldi Gyergyószentmiklóson azt mondta: pártja kormányzásra készül, és a Fidesszel együtt is vállalja ezt a szerepet, amennyiben a kormányprogram a Jobbiké lesz.

A Fidesz sajtófőnöke válaszában emlékeztetett Orbán Viktor pártelnöknek a Fidesz júliusi választmányi ülésén elmondott beszédére, amelyben a pártelnök világossá tette: ha lesz olyan kormány, amelyet ő fog vezetni, "abban nem lesz sem MSZP-s, sem pedig jobbikos". Csütörtökön Vona Gábor Gyergyószentmiklós szomszédságában, az Erdélyi Magyar Ifjak szervezet meghívottjaként tartott előadást, ekkor beszélt esetleges kormányzati szerepvállalásukról. A Jobbik koalíciós esélyeit latolgató kérdésére válaszolva Vona Gábor kijelentette: ők nem igazodnak senkihez, mások igazodjanak hozzájuk.

Fidesz: Orbán kormányában nem lesz jobbikos (Hírszerző)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!