Döbbenet! Jackson klónoztatta magát?

2009. július 10. 13:02

A tragikus sorsú popikon a halhatatlanság megszállottja lett, néhány éve még egy klónozásról szóló Las Vegas-i konferencián is részt vett Uri Gellerrel.

2009. július 10. 13:02
Minden áldozatra kész volt az igazi halhatatlanságért Michael Jackson – állítja Al Bowman, aki az énekes sofőrje volt 2002-ben. Ekkor rendeztek egy klónozásról szóló konferenciát Las Vegasban, amelyen a pop királya is részt vett. Bowman szerint Jacko rendkívül izgatottan hagyta el az előadótermet.
– Úgy viselkedett, mint egy kisgyerek. Csak mosolygott, és látszott rajta, hogy valamin morfondírozik, majd a limuzin hátsó ülésén helyet foglaló Uri Gellerhez fordult, megragadta mindkét karját, és azt mondta: meg akarom csinálni!

Nem érdekel, mennyibe kerül!
– mondta el Bowman a Daily Mirrornak. Al, aki majdnem egy évtizedig fuvarozta Jacksont, nagy titkok tudója. Munkaadója a klónozás iránti rajongásáról is beszélt neki.
– Amikor először hallott a Raelians szektáról, azonnal érezte, valóra válhat a terve. Akart magából egy mini változatot, aki biztosíthatja számára a halhatatlanságot. Nem akarta itt hagyni a földi világot – mesélte az alkalmazott. A francia szekta földön kívüliektől származtatja magát, és rengeteg hollywoodi híresség került már a bűvkörébe.
– Rengeteg sztárt fuvaroztam Los Angelesben, közülük meglepően sok került e furcsa vallási szekta bűvkörébe, Michael is – tette hozzá Bowman. Jacksonról később pletykálták, hogy felvette a kapcsolatot a közösséggel, amelynek vezetői kétszázezer dollárt kérnek egy ember klónozásáért. Nem csoda, ha a sztárt felvillanyozta a lehetőség.

Jackson klónoztatta magát? (Bors)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2009. július 13. 13:17
Szerintem a klónja halt meg.
cutcopy
2009. július 13. 12:42
A realitásokat figyelembe véve a halálánál nagyobb show-val már képtelen lett volna előrukkolni.. Isten nyugosztalja!
luccy
2009. július 12. 11:32
Hihi :D
otvospeter
2009. július 11. 23:06
Ennek a cikknek a tartalmára és a stílusára nincsenek szavak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!