Szanyi kivágná a régi arcokat

2009. június 23. 15:09

Szanyi Tibor szerint az MSZP összes olyan elnökségi tagjának le kell mondania, aki az őszödi beszéd és Gyurcsány Ferenc leváltása között a vezető testület tagja volt.

2009. június 23. 15:09

Szerinte szakítani kell mind Gyurcsány Ferenc "liberál-anarchista" politikájával, mind a Bajnai-kormány politikai szürrealizmusával. Azt mondta: nem a küldötteknek, hanem a teljes párttagságnak kellene megerősítenie a párt vezetését a július 4-i kongresszuson.

Még mindig csak ráfordulni próbál a problémák megoldásához vezető útra az MSZP - mondta az InfoRádiónak Szanyi Tibor szocialista képviselő, aki szerint a pártnak egy történelmi kort kell lezárnia és a következő szakasznak új vezetőkkel nekilendülni. Úgy véli: önmérsékletet kellene tanúsítaniuk azoknak, akik az eddigi kurzust vitték. Nem a pártnak kell megneveznie a felelősöket, az illetőknek maguknak is tudniuk kell, hogy róluk van szó.
A fiatalítás nem feltétlenül az életkorra vonatkozik, hanem arra, hogy az új tagok honnan merítik a politikai mondandójukat.

A politikus szerint nem a párt vezetésének kell megmondania, hogyan menjen végbe a változás, a párttagság döntsön.

Szanyi: Az MSZP éléről menniük kell a régi kurzus képviselőinek! (Info Rádió)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!