Reklám az Xboxban

2009. június 26. 12:32

A Microsoft bejelentette, hogy jövőre integrálja a Silverlightot az Xbox LIVE-ba, óriási lehetőséget kínálva ezzel a reklámiparnak.

2009. június 26. 12:32

Új eszközzel nyit a tartalomszolgáltatók és a reklámipar felé az Xbox 360. A Microsoft pár nappal ezelőtt a cannes-i Lions Nemzetközi Reklámfesztiválon jelentette be, hogy jövőre integrálja a Silverlight médiaplatformot az Xbox konzolok online tartalomszolgáltató és közösségi rendszerébe, az Xbox LIVE-ba.

Az xboxos Silverlight ezzel lényegében egy olyan keresztplatformos megoldást kínál a tartalomszolgáltatóknak és a reklámiparnak, amellyel az PC-s és mobiltelefonos felhasználókon túl konzoltulajdonosok tízmillióit érhetik el. A reklámszakma részére szervezett konferencián elsősorban a platform reklámcélú felhasználását hangsúlyozták a fejlesztők, de a Microsoft szerint a Silverlight integrálásából a filmipar is sokat profitálhat.

Nem játék az xboxos Silverlight (HWSW)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!