Korszakalkotó stratégia a ciklusorientált tervezés helyett

2023. július 27. 05:58

Magyarország kidolgozott tervvel készül a következő évtized megnyerésére.

2023. július 27. 05:58
Tóth Erik
Tóth Erik

Az intellektuális munka elhanyagolása kiüresedéshez, a sokat hivatkozott minták másolásához vezet, hosszú távon pedig hozzájárul a politikai innováció képességének romlásához, elvesztéséhez. Bár az előző hétvégén Erdélyben elhangzó miniszterelnöki gondolatokat megint megpróbálták a lehető legextrémebb módon félreértelmezni, azoknak, akik nyomon követték az utóbbi tizenhárom év jobboldali stratégiaalkotását, egy egyértelmű, kristálytiszta korszaképítés következő fázisának alapkőletétele rajzolódott ki. Újabb stációba léptünk ugyanis, a legfontosabba 2010 óta.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. július 28. 09:41
Tanulságos: https://www.klubradio.hu/archivum/megbeszeljuk-2023-julius-27-csutortok-1605-34667
gyzoltan-2
2023. július 27. 08:54
"-akik nyomon követték az utóbbi tizenhárom év jobboldali stratégiaalkotását," Ismerjük a klasszikus kérdést; mihez képest jobboldali?! Alapvetően van szükség Gyurcsányékra, hogy az izraeli Likud testvérpártja, a Fidesz és Orbán Viktor viselt politikája jobboldalinak tűnjön?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!