CPAC: a Potomactől a Dunáig

2023. február 28. 19:04

Az utóbbi bő évtizedben a magyar jobboldal a nyugati világ legsikeresebb politikai közösségévé nőtte ki magát. Fontos, hogy legyenek barátaink, szövetségeseink a nagyvilágban, hiszen folyamatosan ki vagyunk téve a nemzetközi baloldal támadásainak.

2023. február 28. 19:04
null
Párkányi Eszter

Március 1-je és 4-e között rendezik meg Washingtonban az év egyik – konzervatív körökben – legjobban várt rendezvényét, a CPAC-et. A konferencián az Alapjogokért Központ főigazgatója, Szánthó Miklós is beszédet mond. A rendezvény, melynek magyar és egyben európai állomása alig két hónap múlva Budapesten gyűjti majd egybe a világ konzervatívjait, kiváló lehetőséget nyújt új szövetségek, barátságok kiépítésére, ezáltal pedig a sok évtizedes késésben lévő, de jelenleg szárnyaló jobboldali hálózatosodás elősegítésére.

Nem ez az első alkalom, hogy az Alapjogokért Központ meghívást kapott a CPAC világszerte megtartott rendezvényeire, és nem is az utolsó: évek óta rendszeres résztvevői vagyunk az Amerikai Konzervatív Unió által szervezett konferenciáknak, sőt 2022-ben mi szervezhettük meg az első európai konzervatív dzsemborit, a CPAC Hungaryt. Reméljük, hogy idén ugyanakkora, ha nem nagyobb sikerrel hozzuk el ismét Budapestre. Az utóbbi bő évtizedben a magyar jobboldal a nyugati világ legsikeresebb politikai közösségévé nőtte ki magát. A nemzetközi konzervatív tábor példaként tekint a magyar jobboldalra, ugyanis hazánk megmutatta, hogy lehetséges több egymást követő cikluson keresztül óriási legitimációval, az Isten, haza, család hármas értékegység mentén sikeresen vezetni egy országot.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!