Fókusz

2021. október 13. 10:46

2021. október 13. 10:46
null

Itt a vége: bár Karácsony Gergely korábban még arról beszélt, hogy 2022-ben vagy Orbán Viktor, vagy ő lesz a kormányfő, és nem látja, hogy ellenfeleinek lenne tervük a választás megnyerésére, a múlt héten bejelentette, hogy kiszáll a miniszterelnök-jelöltségi versenyből, és visszalép Márki-Zay Péter javára. A főpolgármester pénteki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy jó szívvel fejezi be a kampányát, és arra kérte az eddig őt támogató pártokat és szervezeteket, hogy a második fordulóban a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító elnökét támogassák – hiába. A politikus bízik a hódmezővásárhelyi polgármesterben, és megjegyezte: szerinte ő maga egyébként is unortodox miniszterelnök-jelölt volt. „Tehát igen, az önök egyetlen reménye sajnos én vagyok” – fogalmazott Márki-Zay Péter a fejlemények kapcsán.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!