A döntésképesség a tét

2021. január 20. 13:00

A posztmodern emberre zúduló információtömeg stresszhez, tanácstalansághoz és döntésképtelenséghez vezet. Mivel agyunk befogadóképessége véges, tudatosságot és módszerességet igényel, hogy fókuszáltak maradjunk. „Információs diétával” és „figyelemfitnesszel” mindez lehetséges, vallja az Obama-kampány digitális guruja.

2021. január 20. 13:00
Böszörményi-Nagy Gergely
Böszörményi-Nagy Gergely

Ez a rovat heti két-három könyv áttekintését igényli, így választom ki az olvasó figyelmére legérdemesebbnek tűnő kötetet. Természetesen a munka előfeltétele, hogy az izgalmas újdonságokról sose maradjak le, mindig időben észleljem a kiválóságukról ismert szerzők és kiadók friss és hiánypótló megjelenéseit. S persze a recenzióhoz sosem elegendő csupán a kiválasztott munkát elolvasni. Fontos a szerző életrajzának, háttér-motivációjának megértése és a már napvilágot látott kritikák feldolgozása is – mindez munka mellett.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!