Puzsér a Mandinernek: Ismerem Karácsonyt, nincs az az isten, hogy visszalépjek a javára

2019. szeptember 26. 05:05

Tényleg én leszek a hibás, ha Tarlós nyer? Ezt visszautasítom – mondja lapunknak Puzsér Róbert, aki Karácsony Gergelyt hataloméhes blöffmesternek tartja. A független főpolgármester-jelölt a leromlott Jobbikról és LMP-ről, a hűtlenné lett Momentumról és a hiányzó mérsékelt centrumról is beszélt a Mandinernek.

2019. szeptember 26. 05:05
null
Kereki Gergő

Kereki Gergő interjúja a Mandiner hetilapban. 

PUZSÉR RÓBERT

Budapesten született 1974-ben. Magyar-történelem szakos tanári, illetve drámapedagógusi végzettséget szerzett. Közel két évtizede jelennek meg írásai, számos tévé- és rádióadón vezetett műsort, rendszeres meghívottja közéleti beszélgetéseknek, előadásoknak. Facebook- és YouTube-követőinek száma is százezer felett van.

Kibékült már Závecz Tiborral?

Beszélgettünk kulturált hangnemben.

Azután, hogy „a halál faszára” küldte, vagy azelőtt?

Azután.

Mi a baja vele? Ő csak egy közvélemény-kutató.

Senki sem lehet csak közvélemény-kutató. Egy közvélemény-kutató mindig közvélemény-formáló is. Závecz megméri a Tarlós István és Karácsony Gergely közti különbséget, majd azt, hogy én mennyit kapok, ami pont ugyanennyi. Ezt az úgynevezett mérést aztán a kommentelők elé veti: „Ő a hibás, csontozzátok ki!” Mintha a Puzsérra leadott szavazatokat hozzá lehetne adni a Karácsonyra leadott szavazatokhoz.

 

 

Nem lehet?

Nem lehet.

Azt azért ön is érzi, hogy Tarlós leváltásának esélyei csökkennek, ha több a kihívó. Nem?

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!