Vona: Két oldal lesz a választások után

2010. április 9. 12:01
Az egyik oldalon az elmúlt 20 évet védő valamennyi jelenlegi parlamenti párt és az LMP, míg a másikon az elmúlt két évtizeddel szemben Magyarországot felemelkedő útra terelő Jobbik lesz Vona Gábor szerint.

Vona Gábor mai budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, bármilyen eredmény is szülessen az áprilisi választásokon a parlament következő ciklusában csak két oldal lesz, az egyiken az elmúlt 20 évet védő valamennyi jelenlegi parlamenti párt és az LMP, míg a másikon az elmúlt két évtizeddel szemben Magyarországot felemelkedő útra terelő Jobbik.

Vona Gábor a sajtótájékoztató elején arra kérte a Fideszt, hogy a választások egyik fordulójában se használja fel választási visszaélésekre a napokban nyilvánosságra került felvételek alapján szerinte nyilvánvalóan létező törvénytelen választói adatbázisokat. Kérdésre válaszolva a Jobbik elnöke megjegyezte: ebben a kérdésében az MSZP jobb, ha hallgat. Vona Gábor képmutatónak nevezte a szocialisták felháborodását, szerinte ugyanis a politikai mozgósítás ezen formáját az MSZP honosította meg 2002-ben, Ron Werber tanácsadói segítségével.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Két pofon lesz a választások után.

1. Nem fog győzni a Jobbik
2. A szocikkal kell ellenzékben ülniük

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés