Péniszpumpával pózolt a jobbikos nemzetpolitikus

2010. március 25. 11:48
Szávay Istvánról, a Jobbik nemzetpolitikusáról privát fotók kerültek ki az internetre, melyeken részegen pénisznagyobbítóval pózol. A politikus életrajza szerint „evangélikus parasztcsaládból származik, meghatározó érték számára a magyar föld szeretete, a munka becsülete, a hit megélése és a hagyományok ápolása”.
A Jobbik kiskőrösi jelöltje a Képviselő Funky megfogalmazása szerint nem bírja az italt, ennek ellenére szokott fogyasztani - feltehetően ez vezetett ahhoz, hogy olyan fényképek készüljenek róla, amin virslivel töltött vákuumos péniszhosszabbítóval pózol vagy éppen cigarettásdobozokat pakolnak a fejére.

Szávayt a Jobbik honlapja tősgyökeres soltvadkertiként mutatja be, aki „evangélikus parasztcsaládból származik, meghatározó érték számára a magyar föld szeretete, a munka becsülete, a hit megélése és a hagyományok ápolása”.

Időközben a Jobbik nyilatkozott az ügyben, és kiállt Szávay István mellett. Dúró Dóra, a párt szóvivője elmondta: nem érti, hogy miért ne dolgozhatna a művelt és kulturált ifjúságért az, aki egyetemistaként ilyet csinált egy buliban.
Baranyi Márton
2010. March 25. 12:03
A vákuumpumpa cikisége eltörpül a nyolcvanas évekbeli politológuspulcsi megrögzött viselése mellett.

Összesen 207 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A "jobbik-szavazók elszántságát fogja növelni" szöveg helyett nyugodtan kezdhetted volna egyből ezzel. ;)

Senki nem vet rá semmilyen követ, az Index cikke sem erről szól; a mostani huszasok-harmincasok többsége nyilván került hasonló helyzetekbe. Egyszerűen csak arról van szó, hogy a Jobbik felépített magának egy image-et, amivel saját magukat hozták olyan helyzetbe, hogy az ilyen figurákat nem tűrhetik meg maguk között, mert akkor megszűnne a tisztaság/szeplőtelenség látszata.

Szerinted ha egy internetes portálhoz eljutnak ilyen fotók egy ogy-képviselő-jelöltről, akkor járna el helyesen, ha nem hozná azokat nyilvánosságra?

2 és fél óra eltelt, és Szávay még mindig a helyén van? Vona alszik, vagy mi van?

De eljutottak egy újságíróhoz, és mivel az illető képviselő-jelölt, ezért a dolog érdekes, és közérdeklődésre tarthat számot. Egy újságíró nem gondolkozhat másképp.

Szerintem viszont simán belefér. Ugyanezt mondanám, ha bármely másik párt politikusával csinálnák ugyanezt.

De b...meg, ha az egyik oldalon lopnak meg csalnak, akkor a másik oldal baromságait már nem is kell nyilvánosságra hozni? Az emberek nyilván nem hülyék, el tudják dönteni, hogy mi érinti jobban az életüket: az hogy Gyurcsány csődbe vitte az országot, vagy az, hogy a jobbikos gyerek pénisznagyobbítózik. Ne mi döntsük el helyettük.

Miért nem érted: Nincs sztori. Az Index egyszerűen csak lehozott néhány képet, ami azért pikáns, mert a hullarészeg alak a képeken a Jobbik "Nemzetpolitikai Kabinetjének elnöke". Egyszerűen csak megmosolyogtató, az Index pedig szeret megmosolyogtató dolgokat lehozni, mert ez része a profiljuknak. Nem kell semmi mögöttes tartalmat vagy üzenetet keresni benne.

Kevésnek is bizonyult egy befutós listás helyhez a Jobbiknál. :]

"Király is a magánéletében üvöltötte, hogy "Dolgozz te helóta geci!", de az már a magánéletben is vállalhatatlan. Ez nem."

Sem az Index, sem a Mandiner nem állította, hogy ez "vállalhatatlan", ők csak lehozták a képeket, az olvasó pedig eldöntheti, hogy mi a véleménye róla. Hogy a pártja számára vállalhatatlan-e, az pedig hamarosan kiderül.

Ezek szerint te azt mondod, hogy az Indexnek nem kellett volna lehozni? Vagy a Mandinernek nem kellett volna átvenni? Miért nem?

Vagyis? Nem kellett volna lehozni? :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés