Morvai mentelmi jogával akart kibújni a bírság alól

2010. március 24. 17:32
Majdnem kerékbilincset kapott Morvai Krisztina a pesti belvárosban, de épp autójához ért, amikor a közterületesek akcióba léptek. A politikus mentelmi jogára hivatkozva próbálta elkerülni a bírság kifizetését.
A József nádor téren tiltott helyen és behajtási engedély nélkül parkolt szerda délután a Morvai Krisztina. A közterületesek éppen kerékbilincset raktak a kocsira, amikor visszatért. A politikusnő ekkor kisebb csődületet okozott a téren, mert hangos szóváltásba keveredett a parkoló őrökkel. Az eset egyik tanúja szerint a jobbikos politikus nem akarta kifizetni a kerékbilincselésért kiszabható helyszíni bírságot.

A tanú szerint Morvai először azt mondta, hogy siet, majd pedig mentelmi jogára hivatkozva akart kibújni a büntetés alól. A közteresek hétezer forintot akartak fizettetni az EP-képviselőnővel, aki végül csak akkor volt hajlandó leróni a bírságot, amikor látható volt, hogy érvei nem hatották meg az őröket, és a szabálysértési eljárást helyeztek kilátásba.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lehet más a Morvai!

Nehéz is egy jobbikos troll élete! Kötelessége minden ökörséget megvédeni, mert az jobbikos. Őszintén sajnállak, kicsit tanulhatnál Nyakótól, ő már expert ebben a műfajban!

összekötve azzal a ténnyel, hogy cirka 10000 euro-t lapátol össze havonta, plusz költségtérités. Milyen pitiáner gondolkodás kell ahhoz, hogy 7.000 Ft-ért cigánykodjon a csaj...

Majdnem minden jobbikos politikussal az a helyzet, hogy a nyilvános szerepléseik kifejezett jobbikellenes provokációknak tűnnek.

Ez a párt azok körében népszerű, akik nemrég meghallották, hogy van egy ilyen "új erő", amelyik be akar mosni "a politikusoknak" és végre megmongyahogyvancigánybűnözés, meg Magyarország a Magyaroké (így, nagy M-mel), de még nem ismerik a pártot. Ahogy eléri Vonáék ismertsége a 99%-ot, a népszerűségük nemsokára elkezd csökkenni. A Jobbik-projekt átfutási ideje kb. 1-2 év. Kár, hogy pont a közepén, a csúcson van a választás. 1 év múlva a jobbik egy nulla lesz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés