Mindenki a Jobbikra szavaz, kész!

2010. március 3. 12:53
Szegedi Csanád szerint nincs kizárva, hogy a Jobbik áprilisban kormányt alakít Magyarországon, egyedüli pártként, koalíciókötés nélkül.
„Ha az elkövetkező másfél hónapot kőkeményen végig fogjuk dolgozni mindannyian, és április 11-én elvisszük a családtagjainkat, az ismerőseinket, a barátainkat szavazni, akkor itt tényleg nincs kizárva annak a lehetősége, hogy a Jobbik áprilisban kormányt fog alapítani Magyarországon, mégpedig egyedüli pártként koalíciókötés nélkül” - nyilatkozta Szegedi Csanád.

Hozzátette: „Hiába mondja a Fidesz, hogy másfél millió kopogtató cédulája van, a Jobbik is mondhatná, hogy ugyanennyije van, csak hát éppen nem tudjuk, hogy mennyi belőle a valóság”. A politikus szerint egyedül az ő pártjának van programja; a szocialisták „tákolmányát” nemigen lehet annak nevezni, az MDF pedig elmondása szerint hamisította programját - ugyanúgy, ahogy a kopogtatócéduláikat. Szegedi beszédében az égiekhez fordulva kérte, hogy ne tudjon „ez a szörnyszülött SZDSZ-MDF korcs elindulni ezzel a Bokrossal a választásokon”.

Kifejtette továbbá, hogy amennyiben nem a Jobbik nyer, négy év alatt el fogják adni a magyar földet, és betelepítenek 800 ezer Európán kívüli bevándorlót. A politikus szerint pártja teljesítőképessége határához érkezett, de a húsvéti ünnepek éppen kapóra jönnek majd arra, hogy mindenki rábeszélje szomszédait, régi iskolatársait, barátait, rokonait a Jobbikra való voksolásra. „Nincs kilengés a családban, mindenki a Jobbikra szavaz, kész” - szögezte le a lakossági fórumon Bicskén.

Ambrus Balázs
2010. March 3. 13:36
Csócsálható az ambiciózus nyilatkozat számos állítása, számunkra mégis a "betelepítenek 800 ezer Európán kívüli bevándorlót" tétel bizonyult a legfinomabb falatnak. Tolulnak a kérdések rögtön: kik telepítenek be? Talán Kovács László? Ő 24 milliónál kevesebbel nem igen szokta beérni. Neki ilyen makro-számai vannak. A zsidók? De hisz ők el is mennek menten, miután a karvaly tőke kihelyezésére rövid üzleti útjukon a magyarok vérével koccintottak. A cigányok? Ők inkább exportőrök. Sokkal inkább Stockholmban, mint Ózdon tengetnének tovább. Szóval csak a Fidesz lehet. Ők azok az idegenszívűek - erre már Herényi Károly is célzott - akik adósságon vett kínaiakban utaznak. De ők is csak 100 ezret vállalnak. 700 ezer nyomorulttal még mindig adós valaki!

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ráadásul be se kell járnia dolgozni, a kutyának se hiányzik.

Minél nagyobbakat mondanak, annál nagyobb az esélye, hogy a választás éjszakáját végül kudarcként fogja megélni a táboruk.
20% bravúros eredmény lenne a Jobbiktól, de ha Vona meg a brüsszeli technikus gyerek folyamatosan kormányt akar alakítani, akkor ugyanez az eredmény a Jobbik-fanok számára egy nagy csalódással fog felérni. Szóval elég rossz taktikusok ezek a jobbikos srácok. Meg kellett volna állniuk ott, hogy cél az MSZP legyőzése. (Mi lesz, ha még az sem jön össze?)

Szerintem pedig te nem látod jól. :)
A Jobbik szavazói egyébként is aktívak, de többségük annyira azért nem hülye, hogy képes legyen belátni: ez a kormányalakítási duma minden, csak nem reális. Aki viszont mégis elhiszi, az csalódni fog. Egy ilyen új pártnál pedig egyáltalán nem mindegy, hogy sikerként vagy kudarcként élik meg a választás éjszakáját. A siker és az eufória (lásd EP-választás) még jobban összeforrasztja a közösséget, a csalódás viszont sohasem tesz jót.
De ők tudják... Én biztosan nem fogok krokodilkönnyeket hullajtani, ha a jobbikosok felemás érzésekkel veszik tudomásul a választási eredményeiket.

Nem kell azzal kampányolni, hogy ellenzéki szerepre készülnek, hiszen már megvolt a pozitív üzenet: "legyőzni az MSZP-t".
Ez élt 1-2 hónapot, és amint azt látták, hogy néhány százalékkal nőtt a támogatottságuk, már választási győzelemről beszélnek. Butaság.

Kampány van. Aljasság tekintetében a Jobbik sem marad le, úgyhogy én senkinek nem tennék szemrehányást.

Nem érek rá, mert diplomaosztón leszek. Azt mégse mondhatom a dékán úrnak, hogy kérlek szépen dékánom alássan, most nem érek rá, mert Csanádot mobozok a balga belgáknál :)

Amúgy meg merjen nagyot álmodni. Senki sem veszíteni indul a választásokon ;)

Szerintem sem volt elegáns, amit Bencsik tegnap csinált, de ahogy mondtam: kampány van...

"Ez bonyolult kérdés, mert azt se mondhatja, hogy gyerekek, mi ellenzék akarunk lenni. "

Én is éppen ezt mondom. Azért mert valaki tisztességes, vagy annak látszik, még csődbe viheti az országot. Csak a tisztaság látszata miatt (mert ugye kedves jobbikosok, ti sem tudjátok, hogy az adott jelöltetek, tényleg tiszta, vagy csak annak látszik) nem lehet valakire rábízni egy ország sorsát.

A Jobbikot helyzetbe hozni ostobaság és felelőtlenség.

Ez jó szöveg, csak nem igaz. A proliréteg büszkén cigányozza Orbánt, aki pedig titkolja, az azért mert fél, hogy hülyének nézik.

Az a helyzet, hogy elég ostobának kell ahhoz lenni, hogy valaki észre ne vegye, hogy a Jobbik, minimum, zsákbamacska.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés