LMP

2010. március 17. 9:54
Lehet más a politika a Parlamentben. Az elmúlt nyolc év tükrében ugyan ennek a Fidesz a garanciája, de a Forsense legfrissebb felmérése szerint az LMP is beledünnyöghet a jövőről szóló vitába.
A közvélemény-kutató cég a biztos szavazók körében első alkalommal mérte 5% fölé a zöld formációt, ami azt jelenti, hogy beérték a Bokros-pártot. A parlamenti patkóba jutáshoz még fel kell mutatni jó pár területi listát és jelöltet, de az MDF-hez képest annyival beljebb vannak, hogy az LMP a közvélemény meghatározó része előtt nem egy egyszerű fikanick. Az ország renoméjának szempontjából sem utolsó, ha az ellenzéki padsorokban nem csupa levitézlett karrierlovag meg holdkóros hungarista üldögél.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Karácsony Gergellyel egyet tudok érteni: ha az LMP bejut a Parlamentbe, a Jobbik nem fogja tudni egyedül elvinni a show-t, mint az egyedüli "szeplőtelen, tiszta" párt.

Válaszok:
zoli_29 | 2010. március 17. 13:00

HA igaz, amit a blogjukon állítanak, nemrég 4 megyében nem volt még meg a listaállításhoz szükséges számú képviselő.

Ez persze a valasztas.hu adatai alapjan csak akkor lehet igaz, ha ahol épphogy megvan, ott még gyűjtenek és várnak a leadással...

B...meg, legalább ne ilyen feltűnően csinálnád, hogy a másik topikbeli hozzászólásodat egy az egyben ide "kopipészteled"...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés