A no-go zónák nem a normalitás szigetei odaát?

2023. május 26. 10:29

Martin Ethelwolf
Facebook
Egy valamirevaló no-go zónában állítólag a sarija van érvényben.

„Nagy népszerűségre tett szert a hír, miszerint egy női fürdőruhás cseh fószer pinponglabdával a seggében halt meg a kádjában, saját elélveztetős áramütésétől. Az illiberális blogvilágban és kommentmezőben a csávó azonnal hanyatló és dekadens korunk jelképévé lett. Áttételesen, némi árukapcsolással pedig a hanyatló és dekadens nyugaté, hiszen a kelet nem hanyatlik, hanem emelkedik, ez a kor a nyugat halálának a kora, onnan árad ide a bomlás szennye, keleten ilyesmik nincsenek, hiszen nem ír róla az újság.

Ezzel csak az a gond, hogy ilyen esetek voltak húsz-harminc éve is, ötven-száz éve is, régebben is, sőt, ennél durvábbak. Korabeli újsághírek és bűnügyi orvosszakértői jelentések tanúskodnak róla. És hát az eset ugye Csehországban történt, vagyis a vasfüggöny talán még normalitás-oldalán, nem az önmagából kifordult, woke-uralta öngyilkos imperialista pöcegödörben, amit már mindenhol no-go zónák szabdalnak.

Hoppá. Egy valamirevaló no-go zónában állítólag a sarija van érvényben, így ilyen fószerek és esetek ott nem lehetségesek. Vagyis a no-go zónák nem a normalitás szigetei odaát?”

A fotó illusztráció: MTI/EPA/Arie Kievit

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés