„Megcsókolhatja a nagy, szép 2024-es elnöki seggemet” – Hitler- és Soros-paródiával válaszolt Trump DeSantis indulására (VIDEÓ)

2023. május 25. 15:54
Hitler halott, az ördög seggét szétrúgná, Soros Györgyöt és Klaus Schwabot pedig börtönbe dugná Trump.

Ron DeSantis elnökjelöltségi kampányának a bejelentése technikai malőrökbe ütközött Elon Musk Twitterén. Ennek kapcsán készített az AI segítségével Donald Trump egy paródiavideót. A videóban Elon Musk, Ron DeSantis, Soros György, Klaus Schwab (a Világgazdasági Fórum alapítója és elnöke), Dick Cheney (a kétezres évek egyik legmeghatározóbb republikánus politikusa),

valamint Hitler, az ördög és az FBI szerepelt.

A beszélgetés első részében a résztvevők azt kérdezgetik egymástól, hogy hallják-e a másikat, majd az FBI megkérdezi, hogy hogyan állítják meg Trumpot, mire Musk azzal reagál, hogy ez egy nyílt beszélgetés, aminek hatásár az FBI egyből kilép a beszélgetésből.

Kiderül közben, hogy az ördög buzi, amin Hitler alaposan kiakad.

Miközben a résztvevők köhécselnek és kérdezgetik egymást, hogy hallják-e őket, közben a generált Ron DeSantis folyamatosan arról érdeklődik, hogy megteheti-e végre a nagy bejelentését. Végül idegességében kijelenti, hogy 

„indulok a kibaszott elnökválasztáson”, mire mindenki lehurrogja, hogy már tudják.

Amikor pedig Musk befejezné a Twitter-hívást, betoppan Trump, leszögezi, hogy „itt a valódi elnök beszél”, majd elküldi az összes résztvevőt melegebb éghajlatra: szétrúgja az ördög seggét, Hitler már úgyis halott, Dick Cheney pedig nemsokára úgyis csatlakozik Hitlerhez, Klaus Schwabot és Soros Györgyöt börtönbe csukja, Ron DeSantis pedig „megcsókolhatja a szép nagy 2024-es elnöki seggemet” – szögezte le Trump a videóban.

Nyitókép: CHANDAN KHANNA / AFP 

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amilyen rövid, olyan vicces. Republikánus szempontból Trump az ésszerű jelölt, utána De Sanctis két ciklusra.

Nem egészen értem a kérdést. Mihez? Az első lépés a jelöltség megszerzése, amihez először is a háziversenyt kell megnyerni. Ha Biden elutasítottsága a demokraták körében is a jelenlegi tempóban növekszik, Trumpnak nem kell olyan sokat javulnia, illetve B. elutasítottsága megoldja a helyzetet. Pláne, ha R. Kennedy Biden kihívójaként nyílt "putyinistaként" áll elő.

Nekem kifejezetten szimpatikus, amiket mond RFK, kb. amit Chomsky, de ez annyira radikálisan ellentmond a Biden-vonalnak, meg annyira nyilvánvalóvá tenné az USA egyébként nyilvánvalóan mocskos és katasztrofális Ukrajna politikáját, hogy szvsz ennek a szarkupacnak az elhordását a demokraták inkább meghagyják Trumpnak. Egyébként ezért gondolom, hogy elnöki tapasztalata miatt Trump -bármennyire ordenáré, sőt épp ezért - alkalmasabb erre De Sanctisnál (nél?).

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés