Az egész tüntetéssorozat a rendőri ellenakció kiprovokálása céljából zajlik

2023. május 21. 15:10

Bencsik Gábor
Facebook
Azért, hogy erős képeket lehessen készíteni, és azokkal házalni a világmédiában.

„Tegnap este fiatalok egy pár száz fős csoportja megostromolt egy üres épületet. Ha a rendőrök engedtek volna a nyomásnak, az ostromlók eljutnak a bejárati ajtóig és azt benyomják, legföljebb földúlhatták volna az üres irodákat, és beleülhettek volna az ott talált székekbe, mint a Capitolium ostromlói két évvel ezelőtt. A rendőrök természetesen nem tehették meg, hogy engednek, így aztán a tüntetőknek sikerült a kamerák számára némi egymásnak feszülést előállítaniuk, mellesleg jól megszívatva a környéken autózni próbálókat.

Lehet azt mondani a fűre, hogy kék, és az égre, hogy zöld. De nincs sok értelme, a fű ettől még zöld marad, az ég pedig kék. Lehet azt mondani, hogy a rendőrök verik a békésen demonstráló diákokat, de ennek sincs sok értelme. A túlnyomó többség ettől még tudja, hogy az egész tüntetéssorozat a rendőri ellenakció kiprovokálása céljából zajlik, azért, hogy annak során erős képeket lehessen készíteni, és azokkal házalni a világmédiában.

A honi ellenzék kudarcosságának az egyik oka, hogy makacsul bedőlnek a saját propagandájuknak. Makacsul azt hiszik, hogy a vágyaik, ha sokszor mondják azokat, valósággá válnak. A választók nyolcvan százaléka azonban nem dől be nekik. Látják, hogy a fű zöld, az ég kék, és a rendőröknek hajtott gyerekek rendőröknek hajtott gyerekek. Látják, hogy az ellenzék zavarkeltésből próbál politikai tőkét kovácsolni, és nem kérnek a zavarkeltésből. És ahogy jönnek az időközi választások, tízből nyolcszor arra szavaznak, akit a Fidesz támogat. Ez a tény, a többi csak üres politikai műsor.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Agresszió, provokáció, majd áldozati póz.

A Jobbik tud utcaköveket felszedni, TV székházba betolakodni.
Gondolom, azért választottátok őket partnereiteknek. Élvezzétek egymás társaságát!
Amikor a dúlás, a felbujtás, az értelmetlen szembenállás haladó á válik.
Mit is akartak a diákok a Lendvay utcában? Tudja valamelyiketek?
Unták magukat otthon?

Ne küldd oda a gyerekeket, vagy ha odamegy, akkor magyarázd el neki, hogy ha a rendőrök lezárnak egy utcát, mert nem engedhetik oda a gyerekedet és haverjait a székházhoz, akkor az az utca le van zárva. Ha pedig erővel nekifeszülnek a rendőrsorfalnak, akkor az már hatóság elleni erőszak. Amire először csak saját erejükkel válaszolnak, aztán, ha gyereked és haverjai tovább izmoznak, tárgyakat dobálnak a rendőrökre, akkor jön a könnygáz, vagy akár a gumibot.

Ugyanis abból, hogy be akarnak törni egy üres székházba, nem lesz kormányváltás. Ők kétszázan nagyon kicsik ehhez. Siránkozott is Hadházy, hogy a tömegeket nem érdekli hőbörgésük.

Válasszuk ketté a dolgot. A békés tüntetők az Oktogonról hazamentek, az eleve rendzavarás céljából érkező kisebbség pedig tovább ment balhézni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés