Orbán az illegális migráció és az embercsempészet segítője

2023. május 21. 16:30

Bartus László
Facebook
Orbán csak azokkal szemben kemény, akik jogszerű menekültek.

„Minden jogelvet sért az a kormányrendelet, amely Magyarországon szabadon engedi a külföldi embercsempészeket. A törvény előtti egyenlőség elvével is összeegyeztethetetlen, hogy a magyar embercsempészekkel szemben használják a törvényt, a külföldiekkel szemben nem. Miközben a külföldi embercsempészek tevékenysége sokkal veszélyesebb, a szabadon engedett bűnözők sok esetben nemzetközi hálózatok tagjai, akik a nemzetközi illegális migrációt szervezik és nagyon sok ember életét veszélyeztetik.

Itt lenne az alkalom, hogy az Orbán-rezsim harcoljon az illegális migráció ellen, megtörje az illegális migráció valódi szervezőinek erejét, az elfogott embercsempészek révén kinyomozzák az egész hálózatot és más országokkal együtt felszámolják az illegális migrációt szervező bűnbandákat. Orbán, aki a bevándorlásellenességével indokolja az uniós megvonásokat, ehelyett szabadon engedi azokat, akik holnap újra hozhatják az illegális migránsokat a határra. Ez azt jelenti, hogy Orbán szándékosan segíti az embercsempészeket, hogy nyomás alatt tartsák Európát.

Orbán csak azokkal szemben kemény, akik jogszerű menekültek, s akiket a nemzetközi jog alapján be kellene fogadni, Velük szemben Orbán rendszere úgy bánik, mint a bűnözőkkel, holott nem azok. Miközben a valódi bűnözőket, akiket a törvény szerint el kellene ítélni és a büntetésüket le kellene tölteni, elengedi. Nem Soros György az illegális bevándorlás támogatója, hanem Orbán.

A magyar kormány eljárása sérti a magyar, az uniós és a nemzetközi jogot, segíti az illegális migrációt szervező embercsempészek tevékenységét és támogatja az embercsempész alvilágot. Orbán az életüket mentő, menekültstátuszra jogosult családokat kitoloncol, fogva tart, míg súlyos bűnözőket, nemzetközi embercsempész hálózatok tagjait szabadon enged az Európai Unióban.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Talán Sorost kellene felszámolni, ő az egyik szponzora a migrációnak. Európát akar süllyeszteni a spekuláns.

Agya helyén mi lehet?

Bartus szegény olyan lehetetlen küldetésre vállalkozik, mint Kunfalvi a TV székházban az ajtó ellen.Az eddigi mantra szerint illegális migráns nem is létezett, most kiderül, hogy mégiscsak van, de mivel a menekültet ugyanúgy az embercsempész csempész csempészi,kell egy fából vaskarika érvelés, bár hogy hogyan kell elválasztani a embercsempész által szállított illegális migránst a menekülttől, nem derül ki, de akit "Orbán" kidob az mind drága menekült. Beteg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés