Békét Ukrajnának!

2023. március 31. 11:23

Tordai Bence
Facebook
A magyaroknak kellene Ukrajna legelkötelezettebb támogatóinak lennie.

„1848 és 1956 örököseiként a magyaroknak kellene Ukrajna legelkötelezettebb támogatóinak lennie – az Orbán-kormány szégyent hoz Magyarországra a Putyin-párti politikájával.”

Nyitókép: Tordai Bence hivatalos Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 118 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Örvendetes Tordai megszólalása......de jó volt mai Puzsér a Spirit FM műsorában...reggel valami Kolomár a Jobbik Konzervatívok részéről - a konzervatívon jót nevettem, egy, a globális tőke által létrehozott náci, majd igazi bolsi arcát megmutató Jobbik és a konzervativizmus - , szóval a mandiner, de a kormánypárti média is naponta idézze őket, szó szerint. Miért is? Hát azért, hogy 26-ban is biztosan meglegyen a Fidesz kétharmada, hogy a választók világosan lássák, milyen selejt politikusokból, média munkásokból áll az ellenzék.
Puzsér végtag nélküli, véres országot vizionált, elmondta, hogy a három millió fideszes szavazóból két millió vakon követi Orbánt. Csak kérdezem, a Spirit FM miért nem hív be műsorába a két millió vakhitűnek titulált emberből, miért nem kérdezi meg őket autentikusan, miért szavaznak Orbánra, a kormányra, s miért nem az ellenzékre. A három millióból egy millió szavazót is kérdezzék meg, szintén erről, miért a Fidesz az általuk preferált párt. Az egy millió nem vakhitű is valamiért Orbánra szavaz...talán mert a teljesítmény alapján félelemmel tölti el őket az ellenzék esetleges kormányra kerülése? Féltik a családjukat, az országot az idegen érdekeket kiszolgáló ellenzéki pártelittől?
A Spirit FM műsorában Orbán volt tolvaj, aki lopja az EU-s pénzeket - a Spirit FM még nem tűzte tollra Cseh Katalin piszkos bizniszét - , volt gumicsizmás / a parasztot már nem merték kimondani, csak hozzá gondolták/, szóval a lipóciai ifjú balliberális zsidó média munkatársak ismét bemutatták, hogy mit gondolnak igazán a lakótelepi melósokról, a vidéki emberekről, a gumicsizmában dolgozókról.
A mai belpesti balliberális zsidók számára az ország gumicsizmás bunkókból áll, akik nem akarják elfogadni, hogy naponta sértegessék őket, hogy ezek a mocskok akarják az országot kormányozni.

Tordai, s a többi balliberális gyökértelen zsoldos napi szereplése garancia a kormánypártok 26-os győzelmére, az ország, a normalitás megmaradására, megőrzésére, benne a magyarországi zsidóság biztonságára. Ezek a gyökértelenek ez utóbbiakat is veszélyeztetik.

Tordai is elővette a nagypapitól hallott "Harcolj a békéért!" szlogent.
Van, ami nem változik.
Hányszor be kellett ezt írnom csak ezen a héten...

Ilyen alapon azt is beírhatta volna, hogy Trianon örököseiként nekünk kellene a francia, német, angliai mohamedán bevándorlás legelkötelezettebb támogatójának lennünk :)

Világos. Mert Ukrajna is támogatta Magyarországot 1956-ban. Mindenki tudhassa.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés