Egy nagy nevettető

2023. március 31. 7:23

Pilhál György
Magyar Nemzet
Szerda óta a túlmozgásos emberen röhög az internet népe.

„Újra csörgősipkát húzott a saját fejére a magát államférfiként aposztrofáló Gelencsér Ferenc. Lassan már le sem kéne vennie.

Szerda óta a túlmozgásos emberen röhög az internet népe. Történt, hogy a karmelitánál menetrend szerint építési kordont bontó momentumos ifjak mellett megjelent az épületből távozó Fónagy János, nyomában a Telex agilis munkatársával (»Elmondaná, államtitkár úr, mi a véleménye? Stb.«) Ám nála is agilisabb volt Gelencsér, valami feliratos táblát próbált erőnek erejével Fónagy markába nyomni. Az államtitkár felismerte: »Jaj, de régen láttalak! Jaj, de szorgalmas vagy!« Szusszanásnyi szünet után (némi intim motívummal): »Ahelyett, hogy kapálnál, […], itt szaladgálsz?«

Még el sem ült az obligát derű, a padlóra küldött Gelencsér exkuzálni próbálta magát. Ütősnek szánt beírását azzal kezdte, szerinte Fónagy se sokat kapált mostanában. Majd jöttek a leleplező sorok… »Miközben a propagandisták kordon mögé bújva járkálhatnak eligazításra, és kivételes pénzeket zsebelnek be a magyarság megosztásáért, addig a tisztességes újságírókkal szóba sem állnak az állampárt tagjai. A mai kordonbontással erre a visszásságra is fel kívántuk hívni a figyelmet« – írta a kistérségi államférfi. (Egy kommentelő: »Figyu! ­Miért nem Tordai illegális házát bontjátok?«)”

***

„Ahelyett, hogy kapálnál, baszd meg, itt szaladgálsz?" - államtitkár a kordonbontó Momentum elnökének

***

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés