Trump: Braggék már dobták az ügyemet, nincs semmijük

2023. március 26. 21:16
A volt republikánus elnök hirtelen fordulatot vett.

A manhattani főügyész már dobta Trump ügyét – legalábbis ezt állította a volt elnök riportereknek szombat éjjel, texasi kampánynyitó eseményéről hazafele repülvén a New York Post szerint.

Mint Donald Trump fogalmazott: „Szerintem már ejtették az ügyet. Ez egy álügy. Vannak álügyek, abszolút semmijük sincs.”

Donald Trump volt amerikai elnök múlt szombaton, 2023. március 18-án  azt közölte a Truth Social nevű közösségi médiaoldalon, hogy tudomására jutott, hogy rá következő kedden letartóztatják. De ez nem történt meg.

 

BBC: Akár a börtönből is lehet elnök Trump

Soros-családtagok segítették hatalomra a Trump-ellenes manhattani ügyészt

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Olaszországot az adósságán keresztül kézben tartják, erre utalt Ursula az olasz választások előtt. Meloninak ezt figyelembe kell venni, és mint minden koalíciós kormányfőnek, neki is alkalmazkodni kell a partnerekhez. Svédországban mérsékelt volt a jobboldali győzelem, de mivel ma van a határidő, holnap meglátjuk, hogy például csatlakoznak-e a gyermekvédelmi törvény miatt ellenünk indított perhez? Ami miatt egyből megvonhatnánk a támogatásunkat a NATO tagság ügyében. Miért válasszunk szövetségesnek egy velünk ellenséges országot?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés