MSZP-s politikus rongált meg egy hidat, rabosította a rendőrség

2023. március 26. 14:51

Az MSZP Kapvosárkönyéki elnöke 2023. március 5-én megrongálta a kaposvári Eszterházy híd díszburkolatát.

2023. március 26. 14:51
null

A Kaposvármost beszámolójából kiderült, hogy Árok Kornél MSZP-s politikus három hete azt állította a közösségi oldalon, hogy a rossz kivitelezés miatt hullik a burkolat a kaposvári közlekedési központ egyik lépcsőjénél.

A rendőrség közleménye azonban azt bizonyítja, hogy az 53 éves szocialista politikus puszta kézzel maga állt neki a bontásnak. Árok újabb bejegyzésében elismerte:

gyanúsítotti kihallgatása után rabosította a rendőrség.

Az MSZP is közleményt adott ki az ügyben: 

Megdöbbenve olvastuk a kaposvármost.hu sorait, amelyben a rendőrség közleményére hivatkozva rongálással vádolják Árok Kornélt. A magunk részéről elhatárolódunk és elítélünk minden olyan magatartást, amely a közvagyon megrongálásával, tönkretételével jár. Ugyanakkor a konkrét ügyben szeretnénk megvárni a rendőrségi vizsgálat eredményét, mielőtt Árok Kornél személyét érintően állást foglalnánk. Sajnálatosnak és rendkívül elszomorítónak tartjuk, hogy a kaposvári közéletben az érdemi, várost érintő diskurzus helyett ilyen ügyekkel kell foglalkoznunk. ”

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2023. március 27. 08:47
"A rendőrség közleménye azonban azt bizonyítja, hogy az 53 éves szocialista politikus puszta kézzel maga állt neki a bontásnak." Valaki értelmezze már e mondatot! Részemre úgy tűnik, hogy pusztakézzel is bontható volt az, aminek szilárdan a helyén kellett volna maradnia..! -és ebben az esetben teljesen mellékes, hogy 53 éves, és mellékes, hogy szocialista politikus... -amúgy is egynek tekinthető a kiválasztottak politikai akolja...
pragmatika
2023. március 26. 19:58
Megnéztem volna ahogy az a demens elkezdi bontani a díszburlolatot. :)))) Még egy szoci molinó elfért volna ott. :)))
buckafej
2023. március 26. 17:49
Sosem volt normális, már baltásfejű korában sem. Juhásszal meg egy hülye rendőrrel vergődtek valamikor 2010 utáni időkben. Ennyi ésszel nem lehet más, csak szoci.
Rodolfo
2023. március 26. 17:28
Az se semmi ahogy ez az Árok dicsekszik a leletével egy másik poszton. Szépen sorban, rendezetten ”lepotyogtak” a ”huppogó” burkolatok egymás mellé. Ez elég égő. :DD Gyorsan átigazolhatna a Zárnyékkormányba, ott szeretik az ilyen hazug f@szokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik