Szerencsétlen flótás nagy mellényben

2023. március 25. 09:29

Svédország NATO-tagország lesz. A magyar kormányfő meg múló ficam a magyar történelemben.

2023. március 25. 09:29
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„A gyermetegség nem erő, hanem éretlenség, gyengeség, dac.

A magyar kormány most már bevallottan azért késlelteti Svédország csatlakozását a NATO-hoz, mert svéd politikusok korábban bírálták a magyar kormányt ebben vagy abban.

Aki összetéveszti a politikát a történelemmel, az alulmarad. A politikát a politikusok csináljak, a történelmet a népek. És a nép hosszabb távon erősebb bármely politikusnál. A politikusi görcs, bosszú, értetlenség, gőg, hatalmi vágy vereséget szenved a történelmi népakarattal szemben.

Magyarországon is ez fog történni.

Mert nem a pillanat uralja az életet, hanem az élet a pillanatot, függetlenül attól, hogy az adott pillanat fényt vagy sötétséget hoz.

Svédország NATO tagország lesz. A magyar kormányfő meg múló ficam a magyar történelemben.

Szerencsétlen flótás nagy mellényben.”

Nyitókép: Mandiner / Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anyádcsipája
2023. március 26. 14:39
"És a nép hosszabb távon erősebb bármely politikusnál. A politikusi görcs, bosszú, értetlenség, gőg, hatalmi vágy vereséget szenved a történelmi népakarattal szemben." --- ez pontos, hiszen át is élte Gyurcsány úr személyesen. Igaz, hogy esetében nem volt olyan hosszú a táv, de a bukás hosszabb ideig érezteti a hatását. Ez az ember, aki 2004-ben úgy lett miniszterelnök, hogy megfúrta Medgyessyt, nehogy az szdsz korrupcióira fény derüljön, aztán 2006-ban "apró trükkök százaival" és hamis adatokkal nyert választást, ez az ember egyáltalán hogyan lehet tényező? Ennyire igénytelen és szellemileg szegény az ellenzéki szavazótábor?
Gyuszi bá
2023. március 26. 13:13
De nagy barom vagy te, ferike! Olyan, mint az egész ideológiátok. Kitaláltok valami baromságot, és arra építitek az ideológiátokat. Itt is ez van: a politikát a politikusok csinálják, a történelmet a népek. Ennél nagyobb baromságot nehéz kitalálni. Melyik nép csinálta a világháborúkat? Irak, Afganisztán, Korea, Vietnam! Háborút akartak a népek? Nem ismertiek az ok és a következmény logikáját. Az eszme győzelme a józan ész felett - ez minden, amit tudtok. Amibe belebuktatok, és bele is buktok. Egy embert sokszor be lehet csapni, egy csoportot is néha, de egy népet csak egyszer - jó, a németek kivételek, mert már harmadszor csapják be őket.
barany
2023. március 26. 12:59
Elképesztő az arcátlanság, amivel a miniszterelnöki tisztségre abszolút alkalmatlannak bizonyult Elkúró, a nála legalább ötvenszer rátermettebb, nemzetközi tekintélyű Orbán Viktort rágalmazza. Baromi vastag a bőr a nyomorult, bukott kókler képén. Valójában a senki cím is túl megtisztelő a számára.
Aerion
2023. március 26. 11:57
A magyar kormányfő meg múló ficam a magyar történelemben. ----------------------------- Orbán Viktor sokminden lehet a magyar történelemben, de az, amiről a szemkilövető, nemzetgyilkos hazaáruló írt, biztosan nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik