Péntek este Berlinben: kézigránátot robbantott, majd megkéselt három embert

2023. március 25. 17:16

A rendőrség letartóztatta a 61 éves férfit.

2023. március 25. 17:16
null

Kézigránáttal és késsel sebesített meg három embert Berlinben egy 61 éves férfi – közölte szombaton a német rendőrség, amely röviddel a támadás után megtalálta és letartóztatta a tettest. A támadó péntek este a német főváros Reinickendorf negyedében

egy lakóház bejáratánál robbantotta fel a gránátot, megsebesítve egy 42 és egy 48 éves nőt és egy 61 éves férfit.

A gyanúsított ezután állítólag két áldozatra késsel is rátámadt. A három sérültet kórházba szállították, a férfi közülük életveszélyes sérüléseket szenvedett – közölte a rendőrség. A támadás után az elkövető elmenekült, de később a rendőrök egy közeli kertben elfogták.

A rendőrség vizsgálja a támadás lehetséges indítékait, valamint azt, hogy a gyanúsított és az áldozatok ismerték-e egymást. További részleteket sem a támadó, sem az áldozatok személyazonosságáról nem közöltek a hatóságok. A dpa jelentése szerint a feltételezett támadó és a két nő is szerb állampolgárságú, a sebesült férfi pedig bosznia-hercegovinai illetőségű.

(MTI) 

A nyitókép illusztráció. Fotó: JENS BUTTNER / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
begmann1
2023. március 26. 17:15
Ezt nem vitatom, de egy orosz hadifogolynak, ha nem állt át nem sok esélye maradt az életben maradásra.
Odone Ricci
2023. március 26. 10:59
Ezek a hirek már el sem érnek a nemzetközi médiába, mert nem hirek. Vagy megszokásból vagy mert bagatell epizódok.
fatman
2023. március 26. 01:31
Multikulti
krampus
2023. március 26. 01:25
Multikulti uberalles. Wir schaffen das.... Eddig Fritzlandnak hivtam Merkellandot, de mostantol mar Balkanland lett a neve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik